ye-logo.v1.2

Народний художній колектив “Перлинки Поділля” відсвяткував 10-річчя

Культура 2970

Під час ювілейного концерту виступали як новачки, так і випускники колективу.

 У 2004 році при Палаці творчості для дітей та юнацтва утворилася студія естрадного співу, у якій займалося дев'ять дітей. Зараз художній колектив України “Перлинки Поділля”, який у минулому році отримав звання “народний”, налічує близько півсотні вихованців віком від п'яти до 18 років. 
“Ми з виступами об'їздили всю Україну, від Львова до Донецька, були на конкурсах і фестивалях у Болгарії, Угорщині, Польщі та інших країнах, - розповідає незмінний керівник колективу Діна Ремська. - Мої вихованці мають численні призові місця, гран-прі. Практично щороку хтось із “перлинок” отримує стипендію міського голови для обдарованих дітей, цьогоріч — це Поліна Бондарєва”.
Для ювілейного концерту колектив підготував різноманітні номери: від естрадної пісні до класичних і народних композицій в сучасній обробці. Також згадали, як усе починалося, переглянувши перші відеозаписи. Звучали пісні не лише українською, а й кількома іншими іноземними мовами. Особливо вражали виступи за участю багатьох вихованців, коли простий пісенний номер перетворювався на театралізовану постановку з танцями і цікавими костюмами.
До речі, усі номери, костюми та ідеї народжуються під час колективної творчості керівника і вихованців, з танцювальною частиною допомагає хореограф Вікторія Паламарчук. 
“Перлинки Поділля” - моє улюблене дітище. Це місце, де можу забути про усі негаразди, отримати задоволення від праці і спілкування з дітьми. І не лише я їх навчаю, а й вони мене. Діти дарують енергію, бажання творити щось нове” - розповідає пані Діна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую