ye-logo.v1.2

«Дні моди» в Хмельницькому. Чекають на Олега Скрипку

Культура 2896
автора
Фото: автора

В АРТ-галереї, що на Проскурівській, 13 червня відбулось офіційне відкриття модної події – Volkswagen Proskurov Fashion Days.

Саме свято моди триватиме протягом трьох днів з 13 по 15 червня. Організатори, творче об'єднання «GORCHIZZA FAMILY» і ТОВ «Престиж-Авто», взялися розвивати фешн-індустрію та «розкручувати» молоді таланти. Свої колекції одягу на розсуд майстрів фешн-індустрії представлять як початківці, так і професіонали.
На відкритті свята свої роботи презентували молоді митці Хмельниччини: Ірина Мороз, студентка четвертого курсу факультету дизайну Хмельницького національного університету (спеціальність дизайн одягу), та її колеги дизайнери-графіки Анна Сахароза та Артур Дем’янов. Свої роботи представила також фотограф Марина Макончук, яка вже має досвід роботи з українськими зірками та професійними публікаціями у глянцях.


Спеціальний гість з Нью Йорку, фешн-дизайнер Хелен Червіц приїхала в Хмельницький поділитися своїм досвідом і знаннями з тими, хто цікавиться світом краси та моди. Хелен має українське коріння, живе в Нью-Йорку і має досвід роботи у фен-індустрії різних країн світу. У свій час взялася за бренд жіночого одягу з «нуля», який нині успішно продається в Європі, Азії та США. Вона зауважила, що для творчості немає значення, в якому місті ти живеш. Якщо митець робить гідні речі, то його робота буде оцінена незалежно від місця проживання.


Організатор Володимир Зацерковний висловилив сподівання, що подібні проекти стануть регулярними в нашому місті, адже їх дуже не вистачає молодим людям.
В рамках Proskurov Fashion Days проходитимуть також тематичні лекції, майстер-класи від досвідчених спеціалістів фен-індустрії та візажистів. 

Організатори обіцяють, що на «Дні моди» до Хмельницького приїде Олег Скрипка.

Загородня Катерина.

Фото автора. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую