ye-logo.v1.2

Чудеса на голові, або Як у Хмельницькому створювали «Снігових королев» (ФОТО)

Культура 6674
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

Цього року хмельницькі перукарі вперше беруть участь у Всеукраїнському конкурсі перукарського мистецтва «Снігова королева».

Відбіркові тури пройшли вже у 20 містах України, а фінал конкурсу відбудеться 2 грудня у Києві.
«Снігова королева» – конкурс, який дає можливість проявити свою творчість і талант перукарям-початківцям, ознайомитися зі сучасними технологіями у сфері перукарського мистецтва. Проект організований компанією «Естель» і проходить у три етапи: майстер-клас для студентів, які навчаються на перукарів, відбірковий регіональний тур і фінал у столиці. У хмельницькому відбірковому турі взяли участь студенти з трьох навчальних закладів – Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг, школи перукарського мистецтва «Міранда», навчального центру перукарського і манікюрного мистецтва Ольги Кембровської.
«Я був на багатьох конкурсах і шоу, але після перегляду цієї колекції важко сказати, що образи створювали учні. Дуже гарна, професійна і якісна робота. Я знаю, що учасники мали лише вісім практичних занять, але вони показали досить високі результати. Такі конкурси як «Снігова королева» мотивують студентів, виявляють кращих, талановитіших серед них, дають можливість кар’єрному зросту», – розповів організатор хмельницького відбіркового туру, директор компанії «Золінгер» Сергій Рубан.


Учасники конкурсу створювали цілісний образ у трьох номінаціях – «Вечірній образ на довгому волоссі», «Плетіння», «Ексклюзивний фантазійний образ». Журі визначило переможців у кожній з номінацій, призери отримали дипломи, сертифікати від компанії «Естель» і знижку на навчання.
У номінації «Плетіння» перше місце посіла Аліна Фабіян із Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг. Кращим фантазійним образом журі визнало образ Віталіни Барилюк і Наталії Якимчук зі школи перукарського мистецтва «Міранда». А за створення найкращого вечірнього образу було нагороджено Тельнієву Дарину зі студії Ольги Кембровської, яка стала володаркою гран-прі і буде представляти Хмельниччину на конкурсі у Києві.
«Над образом працювала протягом трьох тижнів, але за тиждень до конкурсу я повністю змінила ідею зачіски і створила зовсім інший образ. Мені дуже приємно, що мою роботу визнали кращою. Тепер буду готуватися до участі у конкурсі в Києві», – поділилася переможниця Дарина Тельнієва.

Автор Дарина ПАСТЕРНАК.

Фото Дмитра СКРИПНИКА.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую