ye-logo.v1.2

Роботу над екологічним стріт-артом у Хмельницькому не покидають й у День міста

Культура 3769
Михайло Коробков: вчора малював у шортах, сьогодні у дощовику
Михайло Коробков: вчора малював у шортах, сьогодні у дощовику. Фото: автора

За чотири-п’ять днів на одній з центральних вулиць міста буде завершене гігантське графіті тему енергозберігання.

Протягом 22-28 вересня у Хмельницькому вперше проходять Дні сталої енергії. З цієї нагоди у місті на вулиці Соборна, 31 з’явиться черговий стріт-арт. Цього разу на екологічну тему. Стіну п’ятиповерхівки розмальовує художник Михайло Коробков, який є автором ще кількох вуличних малюнків у Хмельницькому. Ідею графіті мураліст підготував самостійно.

«Міська рада запропонувала мені підготувати екологічний стріт-арт. Я придумав будинок, на який попадає дощ, світить сонце. Все це використовується як джерело енергії. Також на малюнку присутній велосипед, як альтернативний екологічний транспорт, - розповідає Михайло. – Ескіз роботи влада відразу затвердила і я приступив до роботи».

Роботу на стріт-артом художник розпочав ще у вівторок

Планувалося, що екостріт-арт буде готовий до Дня міста. Проте через масштаб, складність малюнку та погоду робота затягнулася. За словами автора, для того, щоб завершити графіті, потрібно ще чотири-п’ять днів. Аби закінчити швидше, художник працює, не покладаючи рук, навіть у неділю в День міста.

«Головне, щоб не було дощу. Оскільки тоді доведеться відкладати малювання. Працюю з вівторка щодня. Навіть сьогодні, у День міста, розмальовую ескіз, - ділиться мураліст. - Люди проходять повз, фотографують, цікавляться, що я малюю, коли буде готовий стріт-арт».


Доводиться працювати на висоті та у холодну погоду

Так виглядатиме готовий малюнок (фото зі сторінки Фейсбук Андрія Зоіна)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую