ye-logo.v1.2

У Кам'янці посеред площі в Старому місті встановили басейн

Культура 2092
Фото: автора

У рамках фестивалю “Ількові забави” в центрі Старого міста влаштували пінну дискотеку для дітей, купання в басейні та традиційні сімейні змагання “Аква марафон”.

Забави проводяться в місті вдруге, та цього року вони мають більш масштабний характер. Якщо торік фестиваль мав на меті долучити до змагань родини, які б весело та активно провели свій відпочинок, то цього разу розваг було вдосталь для всіх – як для дорослих, так і для дітей.

Посеред площі в Старому місті встановили басейн, де малеча просто відривалася на повну, занурюючись у воду. Родзинкою стала пінна дискотека, яку організували для дітей.

Вже традиційно в рамках фестивалю “Ількові забави” відбулися родинні змагання. Цьогоріч участь у них взяли сімнадцять сімей, які долали водні перешкоди, щоб здобути перемогу та отримати головний приз -відпочинкову прогулянку на катері по річці Дністер.

Щоб дойти до фінішу та отримати якомога більше балів, родини брали участь у найрізноманітніших конкурсах: пусканні паперових корабликів у місцевій водоймі, переправі на тролеї через річку Смотрич, доланні перешкод в альпін-парку, зборі камінців у басейні, гасінні вогню, грі у волейбол рушниками та повітряними кульками, заповненими водою. Сухими вийти з води не вдалося нікому.

Серед завдань - і долання перешкод в альпін-парку

Поки діти змагалися, батьки заробляли бали на переправі через річку

Набравши найбільшу кількість балів, перемогу здобула родина Белінських.

“Ми – спортивна сім’я, тому дізнавшись про змагання просто не могли не взяти у них участь. Тому в складі мама, бабуся і двоє синів впевнено йшли до перемоги. Емоцій не передати словами, найбільше сподобався конкурс гри у волейбол рушниками та переправа через тролей. Наступного року обов’язково знову долучимось і приведемо своїх знайомих”, - ділиться враженнями переможець Тетяна Білінська. Родина отримала приз – прогулянку на річці в Бакоті.

Жоден з учасників не залишився без нагороди. Організатори фестивалю – міська рада та ГО «Асоціація готельєрів та рестораторів» підготували усім сім’ям сертифікати на сімейний відпочинок у розважальних та готельно-ресторанних закладах міста.

Чим більше камінців, зібраних у басейні - тим більше шансів на перемогу

Батьки старалися не менше за дітей

Найбільше водні розваги посеред міста подобаються дітям

Пінна дискотека стала родзинкою свята

Піна заполонила центральну площу Старого міста

 

 Ірина КУЗНЄЦОВА,

Фото автора. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую