ye-logo.v1.2

Талановиту молодь Хмельниччини запрошують спробувати свої сили на пісенному фестивалі "Вернісаж.ЕнергоФест"

Культура 3254
У Нетішині вдруге відбудеться пісенний фестиваль для молоді
У Нетішині вдруге відбудеться пісенний фестиваль для молоді. Фото: enrgofest.com.ua

Фестиваль уже вдруге проведуть у місті Нетішин.

У вересні в місті Нетішин вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні "Вернісаж. Енергофест". До участі запрошують усіх молодих і талановитих співаків Хмельниччини. Прийом заявок уже розпочато і триватиме він до 10 серпня. Зареєструватися можна тут.

“Участь у фестивалі можуть взяти солісти і колективи різних вікових категорій. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті. Цьогоріч маємо нововведення, адже додали ще одну вікову категорію 21+. "Вернісаж. Енергофест" знову присвятимо Дню міста Нетішин, тому відбудеться він з 14 до 16 вересня. На учасників чекає багато цінних призів, що саме, поки не будемо розповідати”, - зазначає співорганізатор фестивалю «Вернісаж.ЕнергоФест» Катерина Костецька.

За її словами, на фестиваль-конкурс приїде у два рази більше зіркових гостей, ніж минулого року. Серед них учасники всеукраїнських телевізійних проектів і шоу.

Минулого року "Вернісаж.ЕнергоФест" взало участь багато солістів та ансамблі з різних куточків України та з-за кордону. Оцінювало молоді таланти професійне журі, до складу якого увійдуть відомі митці культури, народні артисти України, Грузії і Білорусії.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую