ye-logo.v1.2

Вперше у Хмельницькому виступить скрипаль-віртуоз із власним оркестром

Культура 3613
Всеукраїнський тур скрипаль розпочне із Хмельницького
Всеукраїнський тур скрипаль розпочне із Хмельницького. Фото: obozrevatel.com

Святослав Кондратів приїде з авторською програмою у рамках всеукраїнського туру.

Святослав Кондратів – відомий український скрипаль, який працює у жанрі «pop-violin». Музиканта сміливо можна назвати мультиартистом, адже він зібрав свій власний унікальний оркестр, пише та створює для нього аранжування, є його керівником і диригентом! До того ж це єдиний оркестр в Україні, який не переграє чужі хіти, а створює свої власні.

Українському слухачеві Святослав Кондратів відомий музичними відео на авторські композиції, які знімає у різноманітних куточках планети: у Фьордах Норвегії, дюнах Сахари, чарівній Венеції, прохолодній Балтиці… – скрипка Маестро побувала майже на всіх континентах.

А нещодавно Святослав Кондратів презентував атмосферний кліп на трек «Kupala». І це перше відео, яке скрипаль вирішив зняти в Україні на мальовничій Буковині.

Восени 2017 року Святослав вирушає у свій перший концертний тур Україною, в якому завітає і до Хмельницького.

«Приходьте всі, хто любить скрипку, і хто буде на такому концерті вперше. Програма концерту складатиметься з різноманітних чудових композицій, тож цікаво буде всім! Беріть з собою друзів, і ми разом будемо мандрувати цим безмежним світом. Я буду розповідати вам про нього разом зі своєю скрипкою, бо саме так і називається моя нова програма – "Світ очима скрипаля"», – говорить Святослав Кондратів.

У Хмельницькому музикант виступить в приміщенні обласної філармонії (вул. Гагаріна, 7) у вівторок, 26 вересня, о 19:00 годині.

Квитки на концерт, вартістю 80-200 гривень, можна придбати на сайті «Сoncert.ua». Деталі за телефоном: 063 724 97 19.

Тур охопить 9 міст і розпочнеться з Хмельницького. Фото: з facebook-сторінки скрапаля

Довідка: Святослав Кондратів є випускником львівської академічнох скрипкової школи. Він закінчив спеціалізовану музичну школу імені С. Крушельницької та Національну музичну Академію імені М. Лисенка. Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох цікавих проектах. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст. Разом з ним кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік біля ялинки на Софіївській площі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую