ye-logo.v1.2

У центрі Кам’янця влаштували водяну битву (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Культура 2204
У водяній битві між командами хлопці-дівчата сил не шкодував ніхто
У водяній битві між командами хлопці-дівчата сил не шкодував ніхто. Фото: автора

Тридцять п’ять кам’янецьких родин сьогодні взяли участь в аква-марафоні, що відбувся в рамках фестивалю води та сімейного дозвілля “Ількові забави”, який в місті проводиться уже втретє.

Попри не зовсім сонячну погоду, учасники все ж таки пірнали з головою в міську водойму в центрі міста, обливали один одного водою, одним словом – вийти сухим із води фактично не вдалося нікому.

Серед сімей, які долучилися до аква-марафону були й ті, хто уже другий та третій рік поспіль беруть в ньому участь. Збільшилася і вдвічі у порівнянні з минулим роком кількість охочих провести весело свій час. “Минулого року ми теж змагалися, і цього року продовжуємо цю традицію. Беремо участь у фестивалі не так задля перемоги, як для активного та веселого проведення часу з родиною. До того ж, минулого року наша донька отримала подарунок як наймолодша учасниця”, - розповідає Юрій Полевий.

Для того, щоб здобути перемогу та головний приз – прогулянку на катері по річці Дністер, родинам довелося взяти участь у дев’яти конкурсах. Попри те, що змагання мають сімейний характер, основну кількість балів командам здобували діти. Спершу вони збирали у водоймі повітряні кульки, кількість яких і принесла родинам перші бали.

Умови змагань вивчали детально

Також наймолодші учасники збирали у воді монети, які обмінювали на іграшки, набирали долонями воду в посудину, гасили за допомогою пляшок із водою свічки, проходили канатну дорогу. Не менш активними стали і дорослі, які теж, пірнаючи у водойму збирали “гроші в банк”, додаючи своїй команді додаткові бали. Чи не найбільш улюбленим за час проведення фестивалю став конкурс пляжний волейбол, основне завдання якого за допомогою рушника та повітряних кульок із водою забити гол команді суперника так, щоб вода розлилася.

Наповнити посудину водою з долонь було нелегко, але справилися усі швидко

Всі учасники марафону отримали подарунки, а троє родин, у яких найбільша кількість балів за підсумками пройдених перешкод, здобули головний приз – сімейну прогулянку на катері по річці Дністер.

Хто зібрав найбільше кульок в першому конкурсі, став на крок ближчим до перемоги

“Дуже задоволені тим, що взяли участь у змаганнях, про які дізналися від знайомої. Одразу ж після роботи прийшли сюди, де чудово провели час і про що не шкодуємо”, - розповідає Ольга Чорногуб, сім’я якої здобула перше місце.

Найспритніші ще на першому етапі прорвалися вперед. 

Від конкурсів у воді, діти отримали лише задоволення

Не менш активними в конкурсах стали і дорослі

Центральна водойма міста перетворилася на справжню купальню

Всі родини отримали подарункові сертифікати

Переможці змагань - сім'я Чорногуб

Завершилося свято пінною міні-дискотекою для дітей.

Ірина Кузнєцова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую