ye-logo.v1.2

Співочий ювілей: гурт «Лісапетний батальйон» влаштував грандіозний концерт на Чемеровеччині

Культура 27879
Наталію Фаліон вітали із творчим ювілеєм
Наталію Фаліон вітали із творчим ювілеєм. Фото: автора

25 років на сцені у рідному селі П'ятничани відзначала Наталія Фаліон.

Учора, 19 серпня, у селі П'ятничани Чемеровецького району, творчий ювілей відзначала керівник гурту «Лісапетний батальйон» Наталія Фаліон. На святі, окрім колективу, виступили відомі українські виконавці. Родинами на концерт прийшли п'ятничани, мешкані довколишніх сіл, з'їхалися фанати з різних куточків України. До пізнього вечора музика у селі не переставала грати.

«Сьогодні ми організували велике свято. Так масштабно у П'ятничанах ще не гуляли. Я привезла сюди артистів з великої букви, яких знає весь світ. Так склалося, що вони стали моїми друзями», - розповідає пані Наталія. – Концертом я хочу подякувала своїм односельчанам за те, що вони мене підтримують, бо рідний край надихає на творчість. Тут народився весь мій батальйон».

За її словами, самостійно важко організувати концерт такого масштабу. Допомагали створити свято чимало людей. Це і рідні співачки, і меценати, і просто небайдужі люди.

Наталія Фаліон 25 років на сцені

«Чому я святкую 25 років творчої діяльності, бо хто його знає, що буде завтра, чи після завтра. А односельчанам хочу влаштувати свято. За стільки років я не зрадила своєму закладу, зі мною ті люди, які були на початку. Звісно, дехто вже через роки не працює. Колектив дружній. У дорогах, готелях, на сцені всі ми поєднанні одним – любов'ю до своєї роботи, пісні і глядача. Після кожного концерту, де б не були, з ніг падаємо, але виходимо до глядачів, робимо фотосесію, роздаємо автографи, спілкуємося. Я вважаю, що це святе», - додає Наталія Іванівна.

Друзі-волонтери презентували кований "лісапет"

Зараз у «Лісапетному батальйоні» 14 жінок-учасниць. Наймолодній 28 років, а найстаршій – 64. Усі разом вони об'їздили усю Україну, постійно допомагають бійцям на Сході нашої держави.

На концерт з'їхалось чимало українських артистів

Нагадємо, гурт «Лісапетний батальйон» у 2013 році, переміг у телевізійному проекті «Україна має талант». Виграний один мільйон гривень артистки витратили на будівництво храму у рідному селі П'ятничани, що на Чемеровеччині.

П'ятничани сім'ями прийшли на концерт


 


«Лісапетний батальйон» влаштував грандіозний... YeUa


На Чемеровеччині Наталія Фаліон заспівала з... YeUa

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую