ye-logo.v1.2

Чотири історії від успішних людей: хмельничанам розкажуть, як досягнути своєї мрії

Культура 5884
Зі слів організаторів, кожен формує власне майбутнє тут і зараз
Зі слів організаторів, кожен формує власне майбутнє тут і зараз. Фото: sunshineyoga.co.uk

У Хмельницькому відбудеться міні «TEDx».

Останній день літа, 31 серпня, хмельничанам пропонують провести у атмосфері успіху, натхнення і задоволення. Адже у місті відбудеться конференція «ХМКР talks» – розповіді від тих, хто прагне та діє. Хмельницький молодіжний клуб розвитку організовує її для того, щоб надихнути хмельничан на зміни нові звершення. Саме тому спікерів обирали успішних і з максимально різних сфер життя.

Так, захід відкриватиме мер Хмельницького Олександр Симчишин. Та це буде не офіційна промова чиновника, а цікава розповідь про шлях до посади міського голови, про поразки і перемоги, професійність і вічне навчання. Олександр Сергійович за освітою – історик, але мало хто знає, що в 2002 році він увійшов до десятки кращих студентів-істориків України. Пізніше його обрали депутатом Хмельницької міської ради і тривалий час він був першим заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «facebook»

Наступними виступатимуть Анна Думанська і Богдан Місюренко. За шість років подружжя хмельничан відвідали аж 66 країн світу.

«Почали подорожувати ще студентами. У нас не було достатньо грошей для того, щоб витрачати їх на проїзд між містами, на нічліг в готелях чи хостелах, а також на харчування в кафе чи ресторанах. Ми знали, що в нас є кошти лише на візи в ті країни, куди ми хотіли потрапити, тому шукали варіанти як заощаджувати, або й заробляти в дорозі», – розповідає подружжя.

Тож на конференції вони розкажуть про ці хитрощі, про те, через які складнощі їм довелося пройти на шляху до своєї мрії, і як вдалося витрачати у мандрівках від 1-го до 10-ти долларів у день на двох.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «facebook»

Третій спікер, політолог Богдан Ференс, розповість про справжню політичну реальність в Україні, чому вона має бути іншою і яким чином її можна змінювати. Богдан родом із Хмельницького, та вже понад сім років працює у Верховній Раді України, обіймаючи різні посади (від консультанта до радника Голови Комітету у закордонних справах), а також є членом Координаційної Ради Інституту демократії та соціального прогресу.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «facebook»

А про те, яким буде наше життя у найближчому майбутньому, що принципово змінилося в світі за останні 200 років та чому радикально зміниться у найближчі 20 років, розповість Олексій Жмеренецький – футуролог, системний аналітик, експерт у сфері інновацій і державної політики, блогер, а також координатор ділового клубу "КОЛО" і співзасновник громадської платформи "Хартія Майбутнього". Також від поділиться з хмельничанами, які стратегічні ставки у своєму житті потрібно зробити і де шукати мотивацію.

Фото: з офіційної сторінки заходу у «facebook»

Захід відбудеться у форматі конференції «TEDx», де кожен зі спікерів матиме 20 хвилин, щоб розповісти власну історію успіху. Різні теми, різний світогляд, але єдине бачення кожного виступаючого в тому, що кожен із нас формує майбутнє. Тут і зараз.

А перерви між виступами заповнить спеціальний гість – емоційно-ліричне, напівакустичне тріо з Дніпра «VETKA».

Конференція «ХМКР talks» відбудеться у четвер, 31 серпня, у ляльковому театрі «Дивень» (вул. Проскурівська, 46) . Початок – о 19:00 годині. Вхід – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую