ye-logo.v1.2

Фіаско під час дефіле в нижній білизні: кам’янчанка першою покинула шоу «Модель XL»

Культура 4655

Катерина Рибакова перехвилювавшись, спіткнулася на подіумі. Журі помилку не пробачили.

20-річна модель «plus size» з Кам’янця 21 листопада, під час чергового випуску проекту «Модель XL» на каналі «1+1», покинула десятку кращих. Хвилювання взяло верх, і дівчина не впоралася із завданням.

На цьому тижні учасниці шоу мали відкрити себе, поборовши комплекси. Тому дівчатам довелося розповісти всій Україні про образи і прикрості, які вони пережили в житті. Юна Катя Рибакова поділилася зі всіма, як вона подолала атопічний дерматит, що не давав їй спокою протягом багатьох років.

«Все тіло у мене було в жахливій алергії. Коли я прокидалася, постільна білизна була вся в крові від того, що я роздирала шкіру. Так тривало дуже довго, я весь час лежала в лікарнях. Але в один момент, вирішила, що досить, треба очиститися від зайвих думок і я буду здорова. І в мене вийшло. Тепер я ходжу в міні спідниці, у мене відкрите тіло і я цим пишаюся», - розповіла дівчина.

Після цих одкровень пишним красуням довелося ходити людною вулицею в одних купальниках. При цьому на тілі кожної з учасниць шоу написали найбільш образливі слова, які їм довелося чути у житті. Кожну прогулянку фіксував фотограф. Таким чином дівчата мали показати впевненість у собі та на скільки вони побороли свої страхи.

«Я маю позбутися комплексів. Я пропускала вечірки, не гуляла з хлопцями, бо не відчувала себе гарною. Тепер розумію: життя йде. Треба кохати себе і встигати жити», - заявила кам’янчанка після випробування.

Десятка моделей "plus size". Фото зі сторінки шоу у Фейсбук

Ще одним завданням для дівчат було дефіле у спідній білизні. Саме це випробування стало фатальним для Катерини Рибакової. Дівчина спіткнулася на подіумі та перехвилювавшись, вже не змогла взяти себе в руки.

«Туфлі у мене були на розмір більші. Це мені завадило. Я не думала, що так зганьблюся», - поділилася вона.
Журі ж помилку Каті не пробачило. За словами Андре Тана, вистув кам’янчанки був повним фіаско. Водночас Катерина Осадча зауважила: «Катя нервувала більше, ніж всі інші учасниці разом узяті».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую