ye-logo.v1.2

Відчуй себе художником: хмельничан запрошують на «вечірній рисунок»

Культура 1822
На заняття запрошують усіх бажаючих
На заняття запрошують усіх бажаючих. Фото: thoughtco.com

Заняття проводитимуть двічі на тиждень.

В обласному художньому музеї запускають новий проект «Практики АРТистичні». Відтак, усіх, хто вчиться, вміє, або хоче малювати цікаві постановки, запрошують на вечірній рисунок.

«Вечірній рисунок – упізнаваний термін для студентів художніх вузів, які для покращення своєї майстерності, у вільний від занять час створюють композиції для натюрморту, або запрошують демонстратора пластичних поз (натурника/натурницю) до постановки та змальовують використовуючи графічні матеріали (олівці, вугілля, туш, фломастери, маркери тощо)», – пояснили у музеї.
Там також зазначили, що локацію музею обрали че

Чез те, що цей простір насичений визначними мистецькими творами, тому й надихатиме учасників на створення власних експериментів та удосконалення мистецьких чуттів.

Такі заняття будуть проводити щовівторка і щочетверга з 17:00 до 19:00 години в приміщенні обласного художнього музею (вул. Проскурівська, 47).

Аніта Немет, куратор цього проекту, розповіла, що вік учасників і наявність у них художньої освіти не мають значення. Головне – бажання. Для занять потрібно буде мати лише папір зручного для Вас формату і кольору та графічні матеріали. Вони можуть бути будь-якими, починаючи від фломастерів, закінчуючи масляними фарбами. На затяття будуть запрошувати натурників і професійних художників. А перед заняттями – проводити невеличкі лекції про те, що, як і чим краще малювати.

Перше заняття для учасників заходу у вівторок, 5 грудня, – безкоштовне. Наступні заняття будуть також безкоштовними, потрібно буде заплатити лише за вхідний квиток до музею – 20 гривень (для дорослих), 10 гривень (для студентів і пенсіонерів), 5 гривень (для учнів), 3 гривні (для дітей дошкілького віку).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую