ye-logo.v1.2

Зимовий кубок КВН у Хмельницькому: зрівняли Симчишина з Сімбою і перемогли

Культура 4344

Одразу 15 команд гумористів боролися за звання чемпіона.

Змагання КВН Ліги Поділля відбулися у п’ятницю, 8 грудня, у залі обласної філармонії. Близько трьох годин хмельницькі глядачі «рвали животи» від сміху. Адже участь у Зимовому кубку взяло 15 команд, кожна з яких намагалася вразити зал і журі своїм неординарним гумором. «КВНщики» жартували про реформи, маршрутки, стосунки, молодіжні течії, гопників і багато-багато іншого. Традиційно не обійшлося без низки жартів про ведучого Ліги Поділля КВН Дениса Піменова.

Розпочали вечір гумору кам’янчани. Команда «Фокс ПП» говорила зі сцени про секс, матріархат в майбутньому, бородатих чоловіків , а в кінці ще й заспівала гімн Скаржинець. Зарядивши всіх позитивом, юні гумористи стали гарним розігрівом для аудиторії.

Було цього разу й кілька дебютантів Ліги Поділля. Команди ХНУ «Дабл трабл» і ХУУПу «Свої люди» вперше вийшли на сцену, але своїми номерами вони все ж змогли розсмішити глядачів. Як сказав Денис Піменов: «Перший млинець завжди комом. Але сьогоднішні дебютанти дуже старалися».

Команда дебютантів - "Дабл трабл"

Виступили у філармонії також і володарі осіннього кубку КВН «Ні собі, ні людям» з міста Калуш. Хлопці один за одним озвучували смішні і влучні жарти, щоразу доводивши публіку до сліз. «Люди з підпискою про невиїзд завжди вірні державі», - пожартували осінні переможці.

Троє хлопців з Калуша сворили оригінальні образи, які підкорили публіку своєю хариматичністю

За зимовий кубок Ліги Поділля змагалися не лише команди з Хмельницької області, але й з Києва, Чернігова, Южного, Вінниці, Житомира, Бердичева та з міста Кам’янское.

Команда «Каменская интеллигенция» виділилась серед інших своїм стилем. Хлопці щоразу виходили на сцену під музику шансону, тримаючи в своїх руках чотки чи барсетку. Підібравши вдалі образи, команда сподобалася хмельницьким глядачам. 

Як сказали гумористи, «Весь світ театр, а ми в ньому спекулянти»

Жартували «КВНщики» і про реформи в медицині. Команда з Хмельницького «Мы из 90-х» запропонувала низку пропозицій стосовно нововведень в медичній сфері. Серед них оновлені бахіли на будь-який смак: ботфорділи, в’єтманіли, угіли та спортивні бахіли.

Не обійшлося цього разу й без танців. Єдиною командою, яка поставила колективний танцювальний номер, стали гості з Чернігова «Harley Quinn’s». Саме їхній виступ і став завершальним акордом цього вечору. Адже після них судді мали оголосити своє рішення, хто ж стане переможцем Зимового кубку.

Після недовгих переговорів, журі вирішили єдиноголосно, що найкращими і найсмішнішими цього разу були гумористи з Кам’янця-Подільського «Аграрна» команда.

Учасники цієї команди одразу ж стали улюбленцями публіки. Їхня різнобічна тематика гумору, якісна акторська гра, згуртованість команди дали свій результат – перемогу.

Їхні номери один за одним смішили людей, змушуючи аплодувати зал після кожного анекдоту. А жарт про Симчишина, який щойно став мером, у порівнянні з маленьким Сімбою, якому показують його володіння, викликав найбільше емоцій серед аудиторії.

Аж 15 команд змагалися за звання чемпіона

Команда "Всі свої" смішила глядачів жартом про лікаря

Журі швидко визначилися з переможцем

Вперше на сцені виступила команда "Свої люди"

Команда "Фокс ПП" з Кам'янця розпочинали вечір гумору

Коментарі:

Andrew YAtchyshyn 10.12.2017 23:49

де можна ще найти фото

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую