ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують до обласної філармонії на "Буковинське Різдво"

Культура 2121
Хмельничан запрошують на  концерт Академічного муніципального камерного хору.
Хмельничан запрошують на концерт Академічного муніципального камерного хору.. Фото: kult.km.ua

Це концерт Академічного муніципального камерного хору.

Хмельничан запрошують на концерт лауреата та дипломанта всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів Академічного муніципального камерного хору під орудою художнього керівника та диригента - заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Цмура з назвою «Буковинське Різдво». Про це повідомляє Управління культури і туризму міста.

"Уперше в нашому місті буде виконана сучасна музична видовищно-фольклоризована різдвяна ораторія. «Буковинське Різдво» Ганни Гаврилець – це не просто цікавий твір, це – краса, яку не можна не почути, а у виконанні Хмельницького академічного муніципального камерного хору – це ще й дійство, яке обов’язково треба побачити!", - йдеться в повідомленні.

Довідка:
«Буковинське Різдво» (перша назва «Барбівська коляда») була створена у 2010 році відомим українським композитором Ганною Гаврилець. Кожен номер ораторії Ганна Гаврилець перетворила на самостійну, сюжетну, індивідуальну композицію. Кожна частина ораторії має своєрідну структуру, музичну фактуру та образну форму. Тонке відчуття міри, народно-автентичного стилю, знання народної пісні допомогли композиторці майстерно передати терпкий національний звуковий колорит.

Концерт Академічного муніципального камерного хору відбудеться 17 січня о 18.30 в Хмельницькій обласній філармонії. Вхід – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую