ye-logo.v1.2

Хмельничанам покажуть виставку фотографій у яких чоловіки постали в жіночих образах

Культура 2116
В обласному центрі покажуть, як чоловіки стали жінками
В обласному центрі покажуть, як чоловіки стали жінками. Фото: www.artmuseum.km.ua

У рамках фотопроекту 15 відомих чоловіків приміряли на себе жіночі риси характеру.

У п’ятницю, 2 березня, у Хмельницькому обласному художньому музеї презентують фотопроект під назвою «Чоловік про жінку». Автором фото є Інна Шинкаренко - математик за освітою, та вільний фотограф з більш як 10-ти річним стажем. До речі жінка родом з Хмельниччини. Про це повідомляють на сайті обласного художнього музею.

"До експозицій увійдуть подвійні портрети чоловіків у символічному чоловічому та жіночому одязі. На фото учасники демонструють, що означає для них бути чоловіком і жінкою. Кожен з образів базується на власних переконаннях або фантазіях моделі", - йдеться в повідомленні.

Авторка повідомила, що ідея полягала у тому, щоб показати, скільки жіночності можна виявити у чоловікові, одягнувши його у домашній халат і давши в руки букет квітів.

"Цей проект показав мені неприємну правду про деякі факти. Чоловікам складніше погодитись на таке перевтілення, бо суспільство засуджує таке переодягання. Незручно показати себе таким, як тебе не знають — ніжним і сором'язливим, або істеричним і сексуальним, бо такий чоловік не приймається в суспільстві. Незручно говорити про образи жінки, які відрізняються від розпіареного образу богині-берегині. Незручно визнавати, що замріяними, злегка божевільними і яскравими можна бути тільки жінкам", — зазначає Інна Шинкаренко.

Отож, урочисте відкриття виставки відбудеться 2 березня о 16.00 годині у Хмельницькому обласному художньому музеї. Адреса: вулиця Проскурівська, 47. Вхід вільний.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую