ye-logo.v1.2

Двоє юних співаків з Нетішина стали півфіналістами фестивалю «Чорноморські Ігри»

Культура 3220
До півфіналу у Скадовськ поїдуть 57 конкурсантів зі всієї України
До півфіналу у Скадовськ поїдуть 57 конкурсантів зі всієї України. Фото: skadovsk3d.com

Вікторія Остапчук та Єгор Горлов виступлять у півфіналі конкурсу.

Через місяць в Україні відбудеться 16-й Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри». Діти зі всієї країни проходили декілька етапів відбору, аби виступити на відкритій сцені у Скадовську перед зірковими журі.

Двоє співаків з Нетішина – 15-річна Вікторія Остапчук та 13-річний Єгор Горлов стали півфіналістами фестивалю і поїдуть до Скадовська для участі у півфіналі конкурсу.

Музичний керівник Вікторії та Єгора Ольга Дьячина каже, що її вихованці достойні виступити на всеукраїнському фестивалі.

«Про їхній талан знають не лише в Україні, а й за кордоном. Вони неодноразово брали участь у різних вокальних конкурсах. Вікторія Остапчук нещодавно стала кращим голосом Хмельниччини у конкурсі «Яскраві діти України». Єгор Горлов – учасник проекту «Голос діти», до якого розвернулися усі тренери. Сподіваємося, вони гідно виступлять на фестивалі «Чорноморські Ігри» і ними буде пишатися уся Хмельниччина», - розповіла викладач вокалу юних співаків Ольга Дьячина.

Окрім наших земляків, до півфіналу у Скадовськ поїдуть 57 конкурсантів зі всієї України. Нагадаємо, фінальна частина фестивалю «Чорноморські Ігри» пройде з 4 до 6 серпня 2017 року у місті Скадовськ (Херсонська область): 4 серпня – півфінал, 5 серпня – фінал, 6 серпня – змагання за Гран-прі та гала-концерт.

Бажаємо нашим землякам вдалого виступу!

  

Музичний керівник Вікторії та Єгора Ольга Дьячина каже, що її вихованці достойні виступити на всеукраїнському фестивалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую