ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 14-20 січня

Культура 2333
Шукайте найцікавіші події міста в афіші сайту "Є"
Шукайте найцікавіші події міста в афіші сайту "Є". Фото: depositphotos

Програма заходів.

Доходять завершення новорічно-різдвяні гуляння в Хмельницькому, тож не пропустіть останні святкові заходи протягом цього тижня.

У вівторок в філармонії запланували благодійний вечір колядок. У середу в театрі Старицького відбудеться всеукраїнський різдвяний етнофестиваль. Крім того, біля головної ялинки міста до кінця тижня триватиме Різдвяний ярмарок.

Для дорослих і малих любителів театру найближчими днями підготували кілька яскравих вистав. Не обійдеться без корисних лекцій та тренінгів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра», нещодавно відкрили виставку-проект «Монументальна майстерня: 1960-1980 років».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (14 січня)

Фото: ілюстрація gb-fitness.od.ua

Мантра-йога

На заході ви дізнаєтеся про вплив звуку на людину, значення медитації у нашому житті, познайомитеся з чудовими, світлими музикантами, які мають досвід духовної практики та вегетаріанства понад 20 років, відчуєте великий заряд позитиву та теплої енергії, якими буде наповнений весь простір.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: вільні внески

Вівторок (15 січня)

Фото: з архіву

Благодійний вечір колядок "Христос рождається - славімо Його!"

Головним організатором заходу є управління Хмельницької єпархії Української Православної Церкви. Протоієрей Олександр Дацюк, секретар єпархії, розповів, що метою заходу є сприяння подальшому відродженню духовності українського народу, його релігійних та народних традицій і популяризація хорової музики. У концерті участь беруть не лише церковні, але й світські колективи.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Лекція "Sales Chess"

На лекції говоритимуть про те: як створити зручні умови для переговорів; як уникнути незручних позицій і обернути ситуацію на власну користь; як змусити супротивника робити стратегічні помилки та використати їх на свою користь; як працювати із запереченнями і тримати емоційний маятник переговорів у рівновазі; як зробити останній вдалий хід і закрити угоду.

Коли:18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 150 гривень

Середа (16 січня)

Фото: ілюстрація Twitter

Museum Selfie Day

Запрошують до участі у Міжнародному флешмобі #MuseumSelfieDay – 2019. Для участі у флешмобі потрібно прийти до улюбленого чи ненависного музею, зробити "селфі" (фотопортрет власноруч) на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook із хештегом #MuseumSelfie.

Коли: з 9:00

Де:Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: для учасників флешмобу вхід вільний

Майстер-клас "Виготовлення скриньки для прикрас"

Кожна зроблена річ своїми руками – це завжди подарунок. Усі охочі мають чудову можливість на майстер-класі зимові подарунки «Умілі ручки чарівні» виготовити собі або своїм близьким прекрасні скриньки для прикрас.

Коли: 15:00

Де: Бібліотека-філія 11 Хмельницької міської ЦБС, Львівське шоссе 47\2

Вартість: безкоштовно

Всеукраїнський різдвяний етнофестиваль "Дар"

Запрошені гурти відкриють для відвідувачів фестивалю різноманітність традиційної музики, Вертеп, обряд водіння Кози, Маланки, звучатимуть стародавні, маловідомі колядки та щедрівки з Поділля, Київщини, Львівщини.

Коли:16:00

Де: Хмельницький академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: безкоштовно

Благодійний концерт "Коляда за життя"

У підтримку Соломійки Лозинської. Діагноз Соломійки - синдром каудальної регресії та міхурово-сечовивідний рефлюкс 4-5 стадії в єдину ліву нирку. У концерті беруть участь: заслужена артистка України Майя Онищук (скрипка), лауреати міжнародних конкурсів: Степан Дробіт та Віктор шайда (вокал), академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля”, дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля”, квінтет “Mikst”, Гурт “Родина”, Гурт “Cvit lypy”, Гурт “Z...Грицьком”, Гурт “Мотор’ролла”, Marina Krut project.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Четвер (17 січня)

Фото: з архіву

Вистава «Собака на сіні»

Режисер-постановник - заслужена артистка України Людмила Колосович. У головних ролях: Діана, графиня де Бельфор – Сніжана Туткевич-Самойлова; Теодоро, її секретар – Олександр Віт; Трістан, лакей у Теодоро – Анатолій Остапенко; Марчелла, покоївка у Діани – Катерина Бортнічук. Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Бесіда "Усе, що вам необхідно знати про невроз"

Відкриття кіно сезону 2019! Підготували дещо особливе. Говоритимуть про неврози. Невроз зараз у моді і ним страждає тією чи іншою мірою більшість людей.

Коли: 19:00

Де:Ola Healthy Cafe, пров. Пекарський, 6

Вартість: 350 гривень

Різдвяне шоу "Україна колядує!" з Іриною Федишиною

На концерті звучатимуть колядки в сучасній обробці та хітові композиції співачки. Більше того, слухачі зможуть насолодитись не лише якісною українською музикою, але й поринути у справжню різдвяну казку з театралізованими дійством на сцені.

Коли:19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-420 гривень

П'ятниця (18 січня)

Фото: з архіву

Виставка-проект «Монументальна майстерня: 1960-1980 років»

До експозиції увійшли графічні аркуші з колекції Хмельницького обласного художнього музею відомих митців минулого століття.

Коли: з 10:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, Проскурівська, 47

Вартість: для школярів — 8 грн, для студентів та пенсіонерів — 10 грн, для дорослих — 20 грн

Субота (19 січня)

Фото: ілюстрація detivgorode.ua

Дитяча вистава «Різдвяна ніч»

Хмельницьких дітлахів запрошують на святкову виставу у театрі ляльок. На ній вони проникнуться теплою атмосферою і краще відчують магію Різдва.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитків: 28-30 гривень

Зимовий Weekend 2019

Це грандіозна подія, що виведе в оффлайн 3000 хмельничан і майже сотню підприємств, партнерів ГО "Картка хмельничанина". Фотозони, дегустації, покази модних колекцій, розіграші подарунків від партнерів, експрес майстер-класи і концерт хмельницьких гуртів і музикантів, що підкорили Україну. Буде інформативно, продуктивно, вигідно і весело.

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 325 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Арт-тренінг "Візьми свій час під контроль"

Найдорожчий подарунок, який ми можемо подарувати іншій людині - це наш час! У тренінзі будуть використовуватися різні арт-терапевтичні техніки, цікаві тести на самопізнання, метафоричні асоціативні карти та інші психологічні методики, які максимально тонко допоможуть вам відкрити ваш потенціал. Крім того, безпечна, невимушена та надзвичайно приємна атмосфера.

Коли: 12:00

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: із 3 січня - 400 грн, у день проведення тренінгу - 450 грн

 Неділя (20 січня)

Фото: з архіву

Казка "Снігова королева"

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить у собі сили вступити у вирішальну битву зі Сніговою Королевою.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 гривень

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Дитяча вистава "Казка-ланцюжок"

Театр ляльок приготував виставу, але непросту - "Казку-ланцюжок"

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую