ye-logo.v1.2

Бої на «Голосі країни»: хмельницька бандуристка тепер у команді Потапа

Культура 3635
Бандуристка зачитала реп на сцені "Голосу країни"
Бандуристка зачитала реп на сцені "Голосу країни". Фото: YouTube

Дівчина програла на етапі «Вокальних боїв», але Потап скористався можливістю «крадіжки».

Вчора, 17 березня, в ефірі телеканалу «1+1» завершився другий етап проекту «Голос країни» – вокальні бої. Згідно з правилами проекту, на етапі «Бої» кожен тренер мав поділити учасників своєї команди на пари, які змагалися у музичному двобої.

У команді Монатіка було одразу двоє вокалісток з Хмельниччини, які змагалися вчора на музичному ринзі. Першою на сцені виступила студентка з Кам’янця-Подільського Вікторія Олійник.

Вже вдруге на проекті дівчині доводиться виступати сидячи, з гіпсом на нозі. Юна артистка заспівала пісню «Bitanga» Alina Pash разом з Вікторією Уваровою. Після енергійного виступу дівчат, Монатік оголосив, що далі проходить Вікторія Олійник.

Продовжили вокальні «бої» учасники команди Монатіка брати Влад та Роман Таранцови і бандуристка з Хмельницького Марина Круть. Тріо виконало на сцені рімейк відомого хіта «Три хвилини» гурту «Друга ріка».

Марина Круть цього разу показала себе у незвичному образі: лірична бандуристка зачитала реп. «Це надзвичайно складний вибір. Марина дуже талановита, з нею хочеться йти далі. Але зараз на цій сцені я відчув, що це більше необхідно Владу і Роману», - сказав Дмитро Монатік після виступу тріо.

Але Марині Круть все ж вдалося залишитися в проекті. Потап скористався можливістю «крадіжки» і забрав дівчину до себе в команду. Таким чином обидві вокалістки з Хмельниччини потрапили до наступнго етапу «Голосу країни» - «Нокаути».

Нагадаємо, минулого тижня не вистояв у вокальній битві хореограф, родом з Хмельницького, Сергій Костецький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую