ye-logo.v1.2

Весняне пробудження: у Хмельницькому покажуть виставку київського фотовернісажу

Культура 2630
Хмельничан та гостей міста запрошують відвідати виставку VI «Київського весняного фотовернісажу»
Хмельничан та гостей міста запрошують відвідати виставку VI «Київського весняного фотовернісажу». Фото: khm.gov.ua

Всі світлини об’єднані однією темою.

У середу, 8 травня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкриють виставки VI «Київського весняного фотовернісажу». Як повідомляють у Хмельницькій міськраді, всі світлини фотопроекту об'єднані темою весняного пробудження.

«Організатором фотопроекту «Київський весняний вернісаж» є Київська організація Національної спілки фотохудожників України (КО НСФХУ). Реалізація фотопроекту здійснюється з метою професійної і творчої демонстрації кращих здобутків українських фотомитців. Основна ідея фотопроекту – продовження традицій класичної та прийняття викликів сучасної фотографії в різноманітних стильових напрямках фотомистецтва», - зазначають у міськраді.

Фотопроект відкритий і право участі в ньому мали професійні фотохудожники та широкий загал авторів-аматорів з різних областей України. На розгляд журі були представлені світлини 50 авторів з Києва, регіонів України та закордону. За підсумками голосування 27 автори з Short List були відзначені дипломами Київської організації. Відкриття першої підсумкової виставки VI Київського весняного фотовернісажу відбулось 4 квітня у столиці, 8 травня її покажуть у Хмельницькому.

Презентація виставки відбудеться о 16.00 в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вулиця Проскурівська, 56).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую