ye-logo.v1.2

«Голос. Діти»: у вокальних битвах взяли участь юні хмельничани

Культура 4608
Богдан Петровський з Нетішина (праворуч) покинув вокальне шоу
Богдан Петровський з Нетішина (праворуч) покинув вокальне шоу. Фото: 1plus1.ua

На музичний ринг шоу вийшов хлопець з Нетішина та дівчинка з Кам’янеччини.

Вчора, 23 червня, на телеканалі «1+1» відбулися «вокальні бої» п’ятого сезону проєкту «Голос. Діти». Тренери сформували зі своїх учасників у «тріо». Після їх виступу лише один співак проходив до наступного етапу. За результатами недільного ефіру, в команді кожного наставника залишилося лише чотири артисти.

Серед вокалістів, які виступили на сцені проєкту, 14-річний хлопець з Нетішина Богдан Петровський. Юний співак раніше взяв участь у «сліпих прослуховуваннях», заспівавши пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі». Тоді всі судді проєкту розвернулися до нетішинця. Хлопець пішов у команду Дзідзьо.

Вчора Богдан Петровський виступив у тріо разом з Максимом Устянським та Ярославом Рогальським. Артисти заспівали пісню Монатіка «Love it ритм». Перед виходом на сцену Богдан наголосив: «Готовий до боротьби навіть із сильними учасниками. Я самоук, і навіть не міг уявити, що можу розвернути всі три крісла».

На жаль, на цьому етапі хлопець з Нетішина покинув проєкт. «Кожен з вас є максимально різний. Я дивився і спостерігав, як ви себе поводите, як ви співаєте, як ведете себе між людьми. Богдан – молодець, Максим – молодець, - сказав зірковий тренер. – Але я обираю Ярослава Рогальського».

Нагадаємо, нетішинка Вікторія Олійник стала фіналісткою минулого сезону «Голосу країни».

Також у вокальних боях «Голосу. Діти» взяла участь 9-річна дівчина з села Довжок Кам’янець-Подільського району Моніка Глазер. Під час «сліпих прослуховувань» вона підкорила суддів ангельським голосом, виконавши пісню «Hallelujah» Jeff Buckley. Вокалістка продовжила участь у проєкті в команді Надії Дорофєєвої і «Позитива».

Голос. Діти дівчинка з Кам'янеччини

Дев'ятирічна Моніка (праворуч) не встояла у вокальній битві.

Вчора юна артистка заспівала пісню Тіни Кароль «Show me your love» разом з Таїсією Скомороховою та Поліною Бабій. Однак, Моніка Глазер не пройшла до наступного етапу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую