ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 19-21 липня

Культура 3485
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні жителів міста кличуть на перегляд кіно просто неба. У суботу на стадіоні "Поділля" для всіх охочих відбудеться заняття з кросфіу. У неділю на майданчику перед кінотеатром Шевченка пройде чергове заняття з вуличного та соціального танцю.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка аборигенного мистецтва «Старі Майстри», діє постійна експозиція «Натхненні Бойчуком». Виставку фотографій "Дотик" Арсенія Глинського відкрили у музеї-студії фотомистецтва. У краєзнавчому музеї демонструють колекцію жіночого одягу та аксесуарів 20 століття. В арт-центрі "Масло" відкрили виставку київського митця Юрій Сивирин "Великий Інший ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (19 липня)

Фото: ілюстративне facebook.com

Показ фільму просто неба «До побачення, там нагорі»

Кінострічка знята за романом-бестселером «Велике шахрайство», написаного Пьєром Леметром у 2013 році. Про фільм: під час Першої Світової війни бухгалтер Едуар рятує паризького інтелектуала Альбера від снаряду, але сам отримує важке поранення. Його обличчя назавжди залишається знівечене, він стає німим. По поверненню в Париж Альберт починає писати геніальні картини про війну, а колишній бухгалтер стає його імпресаріо. Їх ледве стале життя порушує зустріч з колишнім капітаном Анрі Праделем, який відправив солдатів в саме пекло безглуздої бійні, а після війни розбагатів на аферах в похоронному бізнесі.

Коли: 21:30

Де: Мистецький дворик музичної школи №1, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Клуб гравців у настільний теніс

Усіх охочих запрошують цікаво провести час у спортивно-культурному центрі "Плоскирів".

Коли: 16:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Акустичний концерт

Запрошують відпочити та поринути в світ акустичних хітів. Послухаєте KATE SOUL (Katerina Kovalenko), в якої за спиною велика кількість чудових студійних робіт і живих виступів як в Україні так і за кордоном. Також зіграє Антон Вараниця - відомий український скрипаль, що своїми виступами зачарував не тільку Україну але й весь світ і продовжує надалі успішно це робити.

Коли: 19:00

Де: Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Субота (20 липня)

Fitness City. Кросфіт з Валерієм Михайловським

Кросфіт – функціональний тренінг від Валерія Михайловського. Ви отримаєте заряд позитиву та бадьорості на весь день та опануєте базові вправи з кросфіту! Зарошують прихильників та усіх зацікавлених осіб.

Коли: 8:00

Де: Стадіон Поділля

Вартість: безкоштовно

Пробні заняття в Комп'ютерній Академії "ШАГ"

16 липня Комп'ютерній Академії "ШАГ" у місті Хмельницькому 3 роки. З нагоди свята підготували особливу програму заходів та подарунки. Програма заходів: 1. Пробний урок з робототехніки. 2. Пробний урок зі створення комп'ютерних ігор. 3. Пробний урок "Блогерство і You-tube".

Коли: 12:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Психологічна гра "Секрети стосунків" - це пошук ресурсу, який допомагає поліпшити якість стосунків. Виявлення бар'єрів і перешкод, пошук і шляхи подолання труднощів в стосунках.

Коли: 10:00

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 400 гривень

 

Неділя (14 липня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ваість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Тренінг "Невідкладна допомога дітям"

Ви навчитеся і практично відпрацюєте, як надавати першу допомогу дитині до приїзду швидкої. Тренінг побудований на сучасних рекомендаціях та протоколах.

Коли: 14:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую