ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 9-11 серпня

Культура 3996
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Протягом цих вихідних у Хмельницькому запланували кілька різнопланових вечірок. Уже сьогодні в обласному художньому музеї відбудеться вечірка арт-аборигенів, завтра на міському пляжі запланували пінну вечірку для молоді, в неділю у сквері Шевченка пройде вечірка для тих, кому "за ...".

Малечі в суботу на майданчику перед кінотеатром Шевченка влаштують незвичні змагання - відбудуться перегони на толокарах та самокатах. Цього ж дня у книгарні "Є" дітлахам проведуть квест. Дорослих запрошують на стадіон "Поділля" відвідати безкоштовне інтенсивне тренування.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", нещодавно відкрили проект-дослідження "Парадний портрет". Виставку фотографій "The Best" Нати Звіададзе можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва. В арт-центрі "Масло" демонструють виставку київського митця Юрія Сивирина "Великий Інший ". У музеї історії міста триває виставка живописних картин Леоніда Бессараби.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (9 серпня)

Фото: ілюстративне tyden.cz

Вечірка арт-аборигенів

Мистецька подія презентує гостям особливості культури корінних народів Австралії в рамках фінісажу виставки «Старі майстри: видатні австралійські художники, що малювали на корі». У хмельничан буде остання можливість ознайомитись з народним мистецтвом й переглянути 12 плакатних репродукцій створених протягом 1963-1984 рр. корінним населенням материка. Музичну атмосферу для мистецького «племені» створюватиме ді-джей Alexander Karvan. Тематична атрибутика у дрес-коді вітається й винагороджується.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 20 гривень

Субота (10 серпня)

 

Фото: ілюстративне з архіву

Beach party "Влажний пляжний ДВІЖ"

Коли: 18:00

Де: Міський пляж

вартість: безкоштовно

Гонки на толокарах та самокатах

До участі запрошують діток віком від двох до семи років. Як зазначають організатори події, подібний захід у нашому місті пройде вдруге. Учасникам необхідно буде на швидкість подолати 20-метрову відстань на толокарах чи самокатах залежно від віку. Транспорт для заїздів надають організатори.

Коли: 17:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитячий квест «Подорож долиною Мумі-тролів»

Першу, серпневу дитячу суботу в Книгарні “Є” присвячують всесвітньо відомій письменниці Туве Янссон та створеному нею світу дуже милих, схожих на бегемотів, персонажів… Про кого ж іде мова?
Мумі- тролі - це невеликі білосніжні істоти, надзвичайно добрі та привабливі! Але часом вони бувають і вередливими, і брехливими, і жадібними, іноді — надокучливими, але водночас чуйними, терплячими, товариськими! Рідна домівка мумі-тролів — гостинний блакитний будиночок, який розташований у прекрасній Долині Мумі.

Коли: 14:00

Де: Книгарня «Є» вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Fitness City. Інтенсивне тренування. Надія Ліпінська

Інтенсивне тренування це програма тренінгу яка відрізняється високим темпом занять і максимально швидким результатом. Вона складається з силових і функціональних навантажень на всі групи м'язів, що мають на увазі кілька повторень і використання різного обладнання в поєднанні з коротким відпочинком.Інтенсив підходить тим, у кого мало часу на заняття спортом, але підтримувати себе у формі необхідно, тому що має практично миттєвий жироспалюючий ефект.

Коли: 9:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Неділя (11 сепрня)

 

Фото: ілюстративне globalclub.su

Майстер-клас з робототехніки

Запрошують відвідати драйвовий майстер-клас зі справжньої робототехніки, який закінчиться перегонами власностворених запрограмованих роботів.

Коли: 13:00

Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", 3 поверх, вул. Проскурівського підпілля, 63

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "WeDo 2.0"

Майстер-клас "WeDo2.0" - це чудова можливість для юного винахідника спробувати свої сили у робототехніці, скласти свого першого робота та ще й запрограмувати його! Тривалість - 1,5 години

Коли: 15:30

Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", 3 поверх, вул. Проскурівського підпілля, 63

Вартість: 100 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Фестиваль "Oazis Music Fest"

Приходьте відпочити з друзями, потанцювати та зарядитись неймовірною енергією. Хедлайнери фестивалю – гурт "Мотор'ролла", популярний хмельницький гурт "Станза".?А також Артем Манькевич, Олег Шкарпета, гурт "Milagros band" чекають вас на першому музичному фестивалі "Oazis Music Fest".

Коли: 18:00

Де: На парковці ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2а

Варість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую