ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 16-18 серпня

Культура 4278
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: автора

Програма заходів.

Чергові серпневі вихідні порадують хмельничан новою порцією яскравих заходів. Вже сьогодні у місті запланували кіно просто неба, а завтра на даху одного з торгових центрів міста відбудеться показ колекцій від молодих хмельницьких дизайнерів.

Низка корисних майстер-класів відбудеться найближчими днями в обласному центрі. Підготували цікавеньке як для дорослих, так і для малих.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", нещодавно відкрили проект-дослідження "Парадний портрет" та персональну виставку живопису "Ритми Міста". Виставку фотографій "The Best" Нати Звіададзе можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва. В арт-центрі "Масло" демонструють виставку київського митця Юрія Сивирина "Великий Інший ". У музеї історії міста триває виставка живописних картин Леоніда Бессараби.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (16 серпня)

 афіша на вихідні в Хмельницькому

Фото: з архіву

Кінопоказ "Гірська жінка на війні" та еко брейн-ринг

У фільмі "Гірська жінка на війні" розповідається про Хатлу. Жінка є диригенткою хору, їй за п'ятдесят, однак за лаштунками тихої рутини вона веде таємне життя пристрасної захисниці екології. Коли Хатла планує свою найбільшу та найсміливішу операцію, вона отримує неочікуваного листа, який змінює все. Її заявку на усиновлення дитини нарешті схвалено, і на неї чекає маленька дівчинка з України. Оскільки Хатла готується покинути роль диверсантки та захисниці нагір'я, щоб втілити мрію про материнство, вона вирішує здійснити ще одну фінальну атаку, щоб завдати руйнівного удару алюмінієвій промисловості.

Коли: 19:30, 21:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Середньовічний фестиваль-ярмарок "FORPOST MEDIEVAL MARKET"

Що буде відбуватись: ярмарок хенд-мейд майстрів; майстеркласи з традиційних ремесел; крафтова вулична їжа та напої; лицарський турнір; середньовічне містечко; карнавальна хода; середньовічна вулична музика й театр; концертна програма; квест-ігри для дорослих та дітей; числені фотозони, конкурси, атракціони; екскурсії та лекції з історії.

Коли: 10:00

Де:Кам`янець-Подільський, замок та територія старого міста

Вартість: безкоштовно

"Moto Forpost"

Мотофестиваль "Moto Forpost" запрошує усіх бажаючих на цікаве дійство. Тут на вас чекає середньовічна шоупрограма, ярмарок, факельна карнавальна хода та навіть інквізиція.

Коли: 10:00

Де: Кам`янець-Подільський, старий замок, вул.Замкова, 1

Субота (17 серпня)

 Мо/Дні у Хмельницькому

Фото: з архіву редакції

Проєкт "Мо/Дні"

Цьогоріч проєкт «Мо/Дні: Відкриття», створений засновницею ГО «Ріст Інновацій» Роксоланою Івановою, спрямований на всебічне сприяння молодим спеціалістам у сфері фешн-індустрії. У рамках проєкту заснована конкурсна програма, для молодих дизайнерів міста. Учасники надсилали свої ескізи та фото готових колекцій для розгляду та участі у фінальному показі разом з відомими виробниками міста.

Коли: 18:00

Де: ТЦ «Монблан», вулиця Степана Бандери 2/1а

Вхід за запрошеннями

Тренінг "Тімбілдінг з нуля, або як провести Тімбілдінг самому"

Кому буде цікаво відвідати наш тренінг: Ви HR або Тімлід і завжди шукаєте нові, цікаві ідеї для згуртування колективу? На Вашу долю завжди випадає організація корпоративного відпочинку? Ви приватний підприємець і ваша компанія тільки мріє про тімбілдінг, але все закінчується в кафе поруч за бокалом пива? Ви керуєте невеликим колективом і відсутній бюджет для залучення зовнішнього тренера? Бажаєте зекономити кошти та самостійно організувати Тімбілдінг? Тоді Вам потрібно відвідати наш тренінг-інтенсив!

Коли: 10:00

Де: Вул. Героїв Майдану, 9/1

Вартість: 500 гривень

Майстер-клас "Створення крутих спецефектів"

Ваша дитина у захваті від голлівудських фільмів? Її важко відірвати від переглядів роликів на ютубі про те, як створювались кіношедеври? Не спішіть сва

Коли: 12:00Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Business Forum 2019

Виступи 4 спікерів з різних регіонів України (Львів, Київ, Одеса, Хмельницький).

Коли: 14:00

Де: "СВ-Клуб", вул.Свободы 1А.

Вартість: 350, 500, 700 грн

Відкриті уроки танців для початківців

Спробуйте себе у всіх танцях! На базі танцювальної платформи "BIG DANCE HOME" відбудеться серія відкритих уроків для початківців, з більш ніж 16 танцювальних та спортивних напрямів! Ви можете спробувати як певні стилі, так і пройти цю танцювальну пригоду цілком - більш ніж 16 годин танцю, йоги, розтяжки за 2 дні.

Коли: 1:00

Де: "BIG DANCE HOME", вул. Молодіжна 6/2

Вартість участі: 1 проба - 30 грн. Безліміт на день - 150 грн. Безліміт на два дні - 250 грн

Fitness City. Силове тренування. Ольга Баштанюк

Силове тренування. Ольги Баштанюк - персональний тренер фітнес клубу «СпортЛенд», тренер групових та індивідуальних занять по CrossFit та CrossFit Kids, тренер з функціонального тренінгу та тренажерного залу, сертифікований фітнес дієтолог, діючий Кросфіт атлет у категорії PRO. Спортивні досягнення: МСУ з важкої атлетики, призерка українських та міжнародних турнірів по кросфіту.

Коли: 9:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Кубок України з Регбі-7

У суботу всіх охочих запрошують на Кубок України з Регбі-7. Захід пройде за сприянням Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту, Хмельницької обласної державної адміністрації, дитячо-юнацької спортивної школи №1.

Коли: 10:00

Де: Спорткомплекс «Поділля», вул. Проскурівська, 81

Вартість: безкоштовно

Захід "Здорова родина - успішна Україна"

В рамках соціального проекту та благодійного фонду запрошують вас на захід, присвячений темі оптимального здоров'я. Буде дуже цікаво, особливо для діток, яких будуть розважати аніматори, в той час коли їх батьки зможуть послухати і розширити своє бачення про оптимальне здоров‘я. Приходьте самі, запрошуйте своїх знайомих, щоб вони могли прогулятися у сонячний суботній день парком з користю. На вилучені кошти благодійним фондом буде закуплено все необхідне для діток до школи, батьки яких воювали, або загинули в АТО.

Коли: 11:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Неділя (18 серпня)

Недільний музей (майстер-клас, виставки та інше)

Хмельницький обласний художній музей пропонує поціновувачам сучасного українського мистецтва провести кілька відпочинкових годин в атмосфері культурного пізнання та творчого саморозвитку. В цю неділю до уваги подолян та гостей краю майстер-клас з розпису одягу, за участі хмельницької майстрині Olya Luchinskaya. Всього за кілька годин, охочі до творчості гості музею зможуть зі звичного одягу створити справжній мистецький доробок. Для цього потрібно взяти з собою футболку, яку плануєте оздобити авторським малюнком.

Коли: 11:00

Де: ХОХМ Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівька, 47

Вартість входу: 20 грн. Додаткова вартість матеріалів на майстерню - 40 грн

Майстер-клас "Малюємо на одязі"

Усіх охочих запрошують на майстер-клас "Малюємо на одязі". Майстер: Катя Бішарєва.

Коли: 15:00

Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 270 гривень

Сімейний майстер-клас з робототехніки

Під час літніх канікул, що може бути краще, ніж провести час зі своєю дитиною пізнавально та з користю? Roboclub "Винахідник" дає чудову можливість поринути у світ робототехніки та відчути себе справжньою командою інженерів-робототехніків для вас та ваших діток. Обов'язкова участь одного з батьків.

Коли: 17:00

Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", 3 поверх, вул. Проскурівського підпілля, 63

Вартість 200 гривень для команди

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую