ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на відкриття виставки картин Володимира Карвасарного

Культура 1866
Роботи митця зберігаються в музеях світу
Роботи митця зберігаються в музеях світу. Фото: з архіву

У приміщенні мерії представлять роботи відомого хмельницького митця.

У вівторок, 10 вересня, об 12 годині у приміщенні Хмельницької міської ради (вул. Гагаріна, 3) відбудеться відкриття виставки картин члена Національної спілки художників України, лауреата міської премії імені Богдана Хмельницького, лауреата і переможця багатьох міжнародних мистецьких конкурсів, графіка, живописця, хмельничанина Володимира Карвасарного. Про це повідомляє пресслуба Хмельницької міської ради.

«Кожний живописний витвір художника – не данина моді, не слугування кон’юнктурі, а наслідок внутрішнього діалогу, намагання відповісти перш за все собі на сакраментальні питання щодо становлення людини як творіння Божого, її духовного, морального розвитку, поєднання у її світовідчутті величного та земного, вічного та швидкоплинного. Саме відповіддю на ці філософські питання є картини автора сакрально-релігійної тематики: «Христос з закритими вустами», «Розп’яття», «Віра», «Христос у Гефсиманському саду», «Таємна вечеря», «Трійця», «Апостол Петро» та інші», - зазначає мистецтвознавець Валерія Мельник.

Роботи митця зберігаються в музеях та приватних колекціях України, Росії, Болгарії, Чехії, Югославії, Польщі, Франції та США. Володимир Іванович Карвасарний – учасник близько 40 вітчизняних та міжнародних художніх виставок.

Запрошуємо хмельничан та гостей міста відвідати експозицію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую