ye-logo.v1.2

Картини у стилі «ню» та живопис: хмельничанка презентувала виставку «Колорит»

Культура 2883
«Своєю експозицією я намагаюся показати, що Україна і українське – це не архаїка, це – стильно, модно та сучасно», - каже Лідія Мельничук
«Своєю експозицією я намагаюся показати, що Україна і українське – це не архаїка, це – стильно, модно та сучасно», - каже Лідія Мельничук. Фото: автора

Це вже восьма персональна виставка Лідії Мельничук.

Квіти, гарбузи та оголені жіночі тіла. Все це на картинах хмельницької художниці Лідії Мельничук. Персональну виставку «Колорит» мисткиня презентувала в Хмельницькому музеї історії міста. Відкрилася виставка сьогодні, 25 жовтня.

За освітою Лідія Мельничук дизайнер інтер’єрів. Навчалася в Хмельницькому Національному університеті. На життя заробляє живописом.

«Експозиція «Колорит» – моя восьма персональна виставка. Я презентую хмельничанам та гостям міста 25 картин, які створені у техніці олійного та акварельного живопису. Своєю експозицією я намагаюся показати, що Україна і українське – це не архаїка, це – стильно, модно та сучасно. Частинка нашої історії все рідше використовується у нашому житті. Нажаль, вона найчастіше зустрічається на сторінках енциклопедій та музеях. Рідко виникає бажання мати українські речі у себе в дома, адже вони несучасні і здебільшого не вписуються в нашу оселя, виглядають чужими. Тому цією виставкою я хочу показати, що саме наше – українське, може бути модним та вписуватися у сучасну оселю. Я намагалася використовувати поєднання традиційного живопису, елементів декоративно-прикладного мистецтва, сучасних віянь, кольорових рішень, поєднань та форм, щоб ці роботи гарно вписувалася в сучасну оселя і радувала наше око», - розповідає 32-річна мисткиня.

Виставка буде представлена у Хмельницькому музеї історії міста.
Виставку «Колорит» можна переглянути до 10 листопада.
Робота під назвою "Незваний гість".
«Я презентую хмельничанам та гостям міста 25 картин, які створені у техніці олійного та акварельного живопису», - каже Лідія Мельничук.
Картина "Зимовий ранок".
Картини "Автопортрет з туканом".

Виставку «Колорит» хмельницької художниці в музеї історії міста (вулиця Проскурівська, 30) можна переглянути до 10 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую