ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 28 лютого - 1 березня

Культура 3038
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: pixabay.com

Програма заходів.

У суботу в обласному центрі відбудеться свято зустрічі весни. Святкові гуляння влаштують у парку імені Михайла Чекмана. Також дітлахів цього дня запрошують до лялькового театру на нові вистави, у книгарні "Є" маленьким хмельничанам теж влаштують чергову дитячу зустріч.

Кілька майстер-класів і концертів запланували найближчими днями у Хмельницькому.  Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе», виставка творів хмельницького художника Віктора Севця «На хвилі пам’яті». Виставку "Всі відтінки... Чорний" відкрили у музейній галереї квARTира. У музеї-студії фотомистецтва у четвер презентували виставку світлин "Мій Майдан" - автор Юрій Гармаш. Виставка цифрового живопису Анастасії Кохан діє у музеї історії міста Хмельницького.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА

П'ятниця (28 лютого)

Виставка "Іншому Собі"

Живописні твори, представлені на виставці, є художнім результатом багаторічної дружби та співтворчості двох митців. На межі 1980—1990-х років і протягом 10 років художники спільно створювали камерні та монументальні роботи, трансформуючи процес творення мистецтва у гру в мистецтво. Автори дописували свої ранні малюнки, нашаровували живопис, та відходили від принципу індивідуального авторства.
Кураторка: Лєра Полянськова.

Коли: 18:00
Де: Арт-центр MASLO м. Хмельницький, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: безкоштовно

Концерт Сергія Ковальова (фортепіано)

Яскравий та насичений плейлист від Сергія Ковальова соліста Львівського органного залу змусять вас раз і назавжди полюбити класичну музику. Молодий піаніст подарує вам незабутній концерт із добірних фортепіанних творів.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас з флористики та малювання мандал

Майстер-клас з флористики від неймовірно творчої флористки Тетяни Гриндий! (основи створення вдалих композицій, сучасна упаковка квітів, секрети, які відомі лише професіоналам). Майстер-клас від майстрині, художниці, яка відкриє Вам сутність та красу мандали Тетяна Ференчук! (беріть із собою олівці, фарби, фломастери та усе, чим тільки можна малювати! - барв багато не буває!).

Коли: 18:00
Де: Хмельницький Благодійний Фонд "хесед Бешт", вул. Шевченка, 40/2

Пробне заняття "Інстаблогінг"

Як правильно оформити сторінку в Instagram, щоб вона привертала увагу? Які додатки необхідні для оригінального оформлення сторіз? Як визначитись з тематикою блогу та набрати першу 1000 підписників? Відповіді на ці та інші питання можна дізнатись на курсі Інстаблогінг.

Коли: 18:00
Де: School of Modern Skills, провулок Степана Бандери, 2/1 а
Вартість: 100 гривень

Субота (29 лютого)

 

Фото: з архіву редакції

Свято зустрічі весни

Розпочнуться святкові заходи концертною програмою «Весна ще так ніколи не співала» за участю колективів закладів освіти. У програмі заходу також: театралізоване дійство «Весну закликаємо», концерт муніципального естрадно-духового оркестру і заслужених артистів України Вадима та Євгена Гжегожевських, музичний батл, інтерактивні розваги, катання на конях. Цього дня у парку для хмельничан та гостей міста буде влаштовано смачний фудкорт, розгорнуто ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд, облаштовано цікаві фотозони.

Коли: 13:00
Де: Парк культури та відпочинку імені М. Чекмана

Концерт "VirDUOso"

Ансамбль «VirDuoso» - це блискуче поєднання двох віртуозів на своїx музичних інструментах. Особливість дуету полягає в поєднанні творів епохи Барокко з виконавським стилем сьогодення та сучасним розуміння музики, що є доступним широкому колу слухачів. Концерт-перфоманс наповнений енергією звучання, динамікою виконавства та різнохарактерностю музичних фарб.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Вражена Тетяна»

За мотивами п’єси сучасного грузинського драматурга Лаші Бугадзе.
Вистава складається з декількох коротких, але наповнених частин, які всі разом складаються в одну єдину картину сучасного світу, який з кожним днем стає абсурднішим. Де жінки стають більш мужніми, а чоловіки більш жіночними, де бабуся розповідаючи онуку казку сподівається, що він виросте і всіх «тра-та-та», де син може повірити, що його дружина приготувала йому на обід його ж матір, де жінки більше радіють померлими чоловікам на війні, ніж живим на власному подвір’ї… Все це стало частиною нашого світу і іноді цей світ не тільки уявний: у п’єсі чи на сцені, а зовсім реальний, який оточує нас.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава "Пан Коцький"

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані. Попкорн можна приносити з собою! Проведіть вихідні разом з нами.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Майже весняне Паті"

Запрошують дітей віком 9-12 років відсвяткувати останній день зими з Книгарнею «Є». Якщо ваші діти люблять розважатися, читати та прагнуть спілкування ? розкажіть їм про наше «Майже весняне Паті». В програмі заходу: настільні ігри, живе спілкування, квіз, чаювання з літературою.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Тренінг "Перша допомога дітям"

Ви ще не знаєте як надати першу допомогу дітям? Якщо відповідь так або не впевнені в своїх діях, то курс «перша допомога дітям» для вас.

Коли: 14:00
Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1
Вартість: 600 гривень

Неділя (1 березня)

 

Фото: ілюстративне YouTube

Концерт Ірини Федишин

Всеукраїнський тур 2020. Нова програма.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна,
Вартість квитків: 190-550 грн

Вистава «Украдене щастя»

Це драма взаємовідносин між героями, що волею долі загнані у любовний трикутник. І лише жінці належить зробити вибір – повернути вкрадене щастя, чи далі жити для інших.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Дитяча вистава "Івасик-Телесик"

Історія про Івасика-Телесика, його пригоди, злу відьму, діда та бабу - стара добра казка, але в театрі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Це один з небагатьох заходів, спрямованих на проведення активного дозвілля людей літнього віку. На пенсіонерів чекають музичні композиції й танці їхньої юності та молодості. Життя може бути цікавим та насиченим у будь-якому віці. Тож запрошують усіх охочих хмельничан на танцювальні вечори.

Коли: 15:0
Де: Культурно-мистецький центр «Ветеран», вул. Володимирська, 77
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Пташка в стилі тильда"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас. Зустрічаємо весну - шиємо пташок в стилі тильда.

Коли: 12:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "Весняний вінок"

Майстер-клас з фомлористики "Весняний вінок" на якому виготовимо весняні квіти з фоамірану і задекоруємо ними та іншим декором вінок з лози.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 300 гривень

Майстер-клас "Єдинорожок"

Шановні батьки, запрошують діточок на майстер-клас "Єдинорожок", де разом будемо створювати іграшку - чарівного Єдинорожка. Вона має розкішну гриву, усіх кольорів райдуги, яку можна розчісувати і заплітати. Освоїмо техніку шиття і плетіння руками.

Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Мульти-неділя. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в неділю? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані. Попкорн можна приносити з собою! Проведіть вихідні разом з нами.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую