ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 6-8 березня

Культура 4422
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Концерти, театральні вистави, лекції та майстер-класи запланували найближчими днями у Хмельницькому. 

У суботу в місті відбудеться театралізований концерт, присвячений святу 8-березня. Цього ж дня всіх запрошують на відкритий майстер-клас з аквааеробіки. У неділю в обласному центрі пройде показ шедевру світового балету "Кармен-Сюїта".

Дітлахів запрошують до лялькового театру на чергові вистави. Також інтерактивну виставу з героями мультику "Три коти" покажуть у театрі Старицького.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе», виставка творів хмельницького художника Віктора Севця «На хвилі пам’яті». Виставку "Іншому Собі" відкрили в арт-центрі "Масло".. У музеї-студії фотомистецтва презентували виставку світлин "Я бачив сніг". Виставка цифрового живопису Анастасії Кохан діє у музеї історії міста Хмельницького.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

П'ятниця (6 березня)

Виставка сортових фіалок

Свої колекції представлять: Оля Канюка, Анна Мельничук, Наталя Петрович. Будуть представлені різноманітні види фіалок (стандарти, міні, хімери), стрептокарпуси.

Коли: 10:00
Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33
Вартість: безкоштовно

Концертно-розважальна програма "Свято для неї"

Справжнє весняне свято для Неї з піснями, танцями, музичними номерами, лотереєю та конкурсами влаштують вихованці СКЦ "Плоскирів" в переддень Жіночого свята. Хочете відчути себе Королевою? Опинитись у центрі уваги? Відчути себе щасливою? Тоді завітайте у верхню залу СКЦ "Плоскирів". Тут влаштовують свято саме для Неї.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Відкриття Sympatia Bar

Гості вечірки: Dj Sivash (Disco, Funk. House, Techno, Jazzy/Easy-Listening | Kyiv, dj buro)Mixcloud. Радіоведучий, музичний журналіст та діджей. Протягом останніх двадцяти років культивує різноманітність і еклектику в підході до своїх сетах. Від фанку і сучасних модифікацій диско до коктейльної балеарікі, джаззі-номерів, елегантного ізі-лісенінга. Від хауса і техно до етно-грува, хопу і ламаних ритмів. Від найсвіжіших бойовиків до раритетних ретро-джемів. Учасник фестивалів Atlas Weekend, Jazz Koktebel, Венеціанське бієнале (Італія) та інш. в даний момент є автором програми «Сіваш дає послухати» на «Радіо Аристократи».

Коли: 18:00
Де: Bar Sympatia, вул. Проскурівська, 70
Вартість: безкоштовно

Субота (7 березня)

 

Фото ілюстративне: rbc.ua

Концерт Melovin

На вас чекає сучасне, насичене шоу, таке, як його бачили мешканці Києва, Праги та Львова, де співак виступав у супроводі симфонічного концерту. Це буде вечір, сповнений романтики та почуттів, а як ще може бути напередодні Восьмого березня? І нехай цей концерт стане справжнім подарунком від M?LOVIN для кожної своєї шанувальниці.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 250-750 грн

Театралізований концерт "У пошуках Музи"

У театрі ім. М. Старицького відбудеться театралізований концерт, присвячений святу 8-березня.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Концерт "Arms and Sleepers (USA), BEEO"

Американський гурт "Arms and Sleepers" відправляється в тур на підтримку 9-го, студійного, повноформатного альбому «Safe Area Earth», виданий 17-го січня 2020 року на Future Archive Records.

Коли: 20:00
Де: Bar Sympatia, вул. Проскурівська, 70
Вартість квитків: 170-200 грн

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків..

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава "Гусеня"

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.
Вартість: 37-40 гривень

Майстер-клас з аквааеробіки

В переддень свята весни краси та жінок в басейні СКЦ "Плоскирів" відбудеться відкритий майстер-клас для усіх охочих з аквааеробіки. Потрібно мати довідку, шапочку, рушник та змінне взуття.

Коли: 17:00
Де: Спортивно-розважальний центр, вул. Зарічанська. 11Ж
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Сюрприз для мам"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас. Робимо з дітьми сюрприз для мам.

Коли: 12:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 150 гривень

Майстер-клас "Весняна композиція в керамічному горщику з нарцисів і крокусів з фоамірану"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас. Жіночі посиденьки, де ми в теплій і творчій атмосфері з кавою і смаколиками разом створимо весняну композицію в керамічному горщику з нарцисів і крокусів з фоамірану.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250 гривень

Пробне заняття "Робототехніка Arduino"

У ході занять учні займаються програмуванням мікропроцесорів і мікроконтролерів. Діти вчаться своїми руками створювати гаджети, самостійно пропосуючи всі алгоритми.?

Коли: 14:00
Де: ТРЦ "Montblanc", School of Modern Skills, провулок Степана Бандери, 2/1 а
Вартість: 100 гривень

Воркшоп у Family Club

Весна наближається, а з нею і свято 8-го березня. І з нагоди цього, FAMILY CLUB хоче подарувати вам святковий настрій та неймовірні враження. 7-го березня відбудеться Workshop, де батьки будуть корисно відпочивати за чашечкою чаю на семінарі "Позитивна дисципліна: виховання без покарань", коли їхні діти будуть створювати неймовірну казку весни у ляльковому театрі.

Коли: 14:00
Де: Family Club, Проспект Миру, 63А
Вартість: безкоштовно

Пробне заняття "IT-Start"

На курсі діти: знайомляться з основами інформаційних технологій; вчаться працювати з ПК; вивчають Scratch - візуальна мова програмування.

Коли: 11:00
Де: ТРЦ "Montblanc", School of Modern Skills, провулок Степана Бандери, 2/1 а
Вартість: 100 гривень

Неділя (8 березня)

 

Фото: opera.com.ua

Балет "Кармен-Сюїта"

"Кармен-Сюїта" – шедевр світового балету. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 120-790 грн

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Це один з небагатьох заходів, спрямованих на проведення активного дозвілля людей літнього віку. На пенсіонерів чекають музичні композиції й танці їхньої юності та молодості. Життя може бути цікавим та насиченим у будь-якому віці. Тож запрошують усіх охочих хмельничан на танцювальні вечори.

Коли: 16:00
Де: Культурно-мистецький центр «Ветеран», вул. Володимирська, 77
Вартість: безкоштовно

Вистава "Три коти, день народження Карамельки"

Унікальна інтерактивна ліцензійна вистава з улюбленими героями мультику "Три коти".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 50-350 грн

Концерт Миколи Дорожка "Благословенна будь, Любове!"

Заслужені артисти України - брати Євген та Вадим Гжегожевські. Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" Хмельницької обласної філармонії.

Коли: 17:99
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую