ye-logo.v1.2

У Хмельницькому запрацює Великодній ярмарок онлайн

Культура 4730
Заходи відбуватимуться протягом місяця - з 10 квітня до 10 травня
Заходи відбуватимуться протягом місяця - з 10 квітня до 10 травня. Фото: зі сторінки Великодній ярмарок у фейсбуці

Працюватиме він протягом місяця.

Завтра, 10 квітня, у Хмельницькому запрацює традиційний Великодній ярмарок. Щоправда, цього року через карантин та низку обмежень, ярмаркуватимуть онлайн. Майданчиком для спілкування, майстеркласів та онлайн крамниць буде фейсбук-сторінка Великодній ярмарок.

«З огляду на ситуацію, що склалася, ми вирішили, що краще зроби ярмарок в онлайн форматі, аніж не робити нічого. Запланували різноманітні заходи, які відбуватимуться протягом місяця - з 10 квітня до 10 травня. Це будуть концертні програми, руханки, майстеркласи, дитячі забавки, виставки. Їх записи будуть транслюватися на сторінці Великоднього ярмарку у фейсбуці. Можливо, якщо вдасться, деякі заходи будуть в прямому ефірі. Тому варто стежити за сторінкою Великоднього ярмарку, де будемо анонсувати усі заходи та безпосередньо їх транслювати», - розповідає начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков.

Він також додає, що Великодніми велетенськими писанками з написом «Хмельницький» міста цього року не прикрашатимуть. Аби не провокувати в людей бажанням сфотографуватися біля них та не створювати масового скупчення. Вони чекатимуть наступного Великодня на складі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую