ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: анонс заходів на 25-27 вересня

Культура 1982
Куди піти на вихідні, читайте в афіші сайту "Є"
Куди піти на вихідні, читайте в афіші сайту "Є". Фото: з архіву

Програма заходів.

Цими вихідними у Хмельницькому відзначатимуть День міста, тож в обласному центрі нарешті знову вируватимуть культурні та розважальні події. Зважаючи на карантинні обмеження, святкування цього року будуть у новому форматі. Замість масових заходів і концертів містянам підготують багато візуальних атракцій. Музичні перформанси, мистецькі виставки, фотозони, різні розважальні акції триватимуть протягом суботи та неділі у Хмельницькому. Як зазначають їх організатори, усі події відбуватимуться так, аби уникнути масового скупчення людей.

Також не забувайте про мистецькі виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Михайла Намистюка "Пейзажна колекція". Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів. У виставковій залі дитячої школи образотвочого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють "Світлоритми живопису" Петра Лебединця.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (25 вересня)

Відкриття виставки фотографій конкурсу "Хмельницький крізь об'єктив"

Фотоконкурс “Хмельницький крізь об’єктив” проводиться вже шістнадцятий рік поспіль. Участь у ньому беруть як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва. Цьогоріч свої творчі роботи представили 57 учасників, серед них 30 юних хмельничанина. Загалом на конкурс подано 359 робіт. Члени журі відібрали 50 кращих світлин. Крім хмельничан, у конкурсі взяли участь фотохудожники з інших міст України.

Коли: 15:00
Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, Проскурівська, 56
Вартість: безкоштовно

Respublica FEST 2020 (Кам'янці-Подільський)

У зв’язку із пандемією Covid-19 формат фестивалю частково змінюється - частина фестивалю переходить у цифровий формат та буде доступна дистанційно для усіх охочих. Панорамні онлайн-стріми з локацій Старої фортеці, персональні аватари, стріми та зуми з гримерок, виступи гуртів на баштах фортеці та повітряній кулі, візуальні проекції та digital art — все це дозволить залучити до фестивалю більше глядачів та артистів, ніж зазвичай. Фестиваль стає ще більш інклюзивним та цікавим. Сцени будуть розташовані на території у 5 гектарів просто неба в локаціях Старої фортеці та Нового замку. Доступ на територію фестивалю буде обмежений відповідно до нормативів МОЗ та карантинних правил, актуальних на дати проведення події.

Коли: 16:00
Де: Кам'янець-Подільський, Старе місто

Молодь для молоді і з молоддю

Вислови свою думку про те, як розвивати молодіжну політику міста та роботу Молодіжного центру у 3-х напрямках: неформальна освіта, національно-патріотичне виховання та соціально-інклюзивний напрям. Судент, вчитель, учень, представник громадського сектору - кожна думка важлива.

Коли: 11:30
Де: Мистецький дворик, вул.Проскурівська, 18

Субота (26 вересня)

Фото: з архіву

Святкування Дня міста у Хмельницькому

Вечірнього концерту з зірками, великої сцени біля кінотеатру Шевченка цього року не буде. Враховуючи, що місто знаходиться в помаранчевій зоні, була обрана інша стратегія святкування Дня міста у 2020 році. Буде багато різноманітних перформансів, інформаційних стендів, тематичних фотозон. На кількох локаціях будуть концерти - короткотривалі й з паузами. Діятиме виставка-ярмарок народних майстрів. Біля «Дитячого світу» розмістять три стенди, де кожен хмельничанин на сердечку зможе написати, за що він любить Хмельницький.

Коли: протягом дня
Де: центральна частина міста

Міський квест "Хмельницький цікавий: Гречани"

Квест здійснюється для всіх бажаючих мешканців міста. Місце проведення – мікрорайон Гречани та прилеглі території. Основними темами, запропонованими для підготовки до квесту, є історичні локації мікрорайону. Учасники мають здійснити пошук локацій та виконання умов відповідно до запропонованих завдань.

Коли: 11:00
Де: СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

День відкритих дверей (освіта для дітей від 7 до 15 років)

Хочете дати дітям найсучаснішу освіту для успішного майбутнього? Бажаєте розкрити таланти та виявити здібності дитини? Розвинути навички логічного мислення та отримати технічні знання? Тоді наш день відкритих дверей в IT STEP саме для вас та ваших дітей 7-14 років!

Коли: 13:00
Де: Комп'ютерна Академія "IT Step", вул.Подільська, 93

Дитяча вистава "Солом`яний Бичок"

Вас чекають у театрі ляльок на виставу, яку буде цікаво дивитись не тільки дітям, а й дорослим.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Курган & Агрегат + TBA

Запрошують на концерт Курган & Агрегат + TBA в Sympatia Bar.

Коли: 19:00
Де: Bar Sympatia, вул.Проскурівська,70
Вартість: 200 гривень

Неділя (27 вересня)

Фото: з архіву

Вистава "Чаклунка"

У театрі імені М. Старицького відбудеться хореографічна вистава "Чаклунка".

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Хореографічна казка "Червона Шапочка та її друзі"

Весела, легка, повчальна, яскрава та водночас дуже відома та улюблена казочка на сцені театру заграє новими барвами. Хореографічна казка "Червона Шапочка та її друзі" неодмінно сподобається маленьким та й дорослим глядачам.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 50-100 грн

Дитяча вистава "Колобок"

Запрошують малюків на лялькову виставу "Колобок".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Ресурсний Груп-тренінг "Різні грані моєї жіночності"

Ресурсний Груп-тренінг "Різні грані моєї жіночності" призначений для усвідомлення своїх потреб, формування ціннісного ставлення до себе, пошуку внутрішніх ресурсів та сексуальності.

Коли: з 10:00
Де: вул.Гагаріна 5, готель Центральний, каб.331, Психологічний центр "Емоція"
Вартість: 700 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую