ye-logo.v1.2

«Динаміка рівноваги» хмельницького митця: в художньому музеї відкрили виставку Вадима Піщерського

Культура 1837
Виставка діє в залі Хмельницького обласного художнього музею
Виставка діє в залі Хмельницького обласного художнього музею. Фото: з фейсбука

Автор презентував понад три десятки своїх робіт.

Днями в обласному художньому музеї відкрили персональну виставку хмельницького художника Вадима Піщерського. В експозиції представили понад три десятки робіт, створених автором протягом останніх двох років.

Художні твори виконані в різних техніках: графіка, живопис, скульптура, але всі об’єднані однією темою – стан рівноваги. Зображені людські фігури в експресії та русі, картини в усіх відтінках червоного, просторові фігури – так виглядають роботи митця.

Як йдеться в сюжеті ТРК «Місто», Вадим Піщерський вважає себе творчим експериментатором. Більшість творів він виконав протягом 2020 року, а об’ємні просторові скульптури зробив за місць до відкриття експозиції.

«Представлені дві різні серії робіт, але напрям один – внутрішній стан рівноваги, пошук і розуміння себе, формування особистості. Ми всі шукаємо своїх досягнень, але в той час важливо, щоб людина не загубила себе і не втратила контроль. Вона має знаходитися в рівновазі», - пояснює хмельничанин.

Це перша персональна виставка Вадима Піщерського, яка, за словами колег по цеху, може стати яскравим початком його творчого розвитку. Переглянути виставку «Динаміка рівноваги» можна за адресою: Проскурівська, 47.

Читайте також: «Пробач, я мушу вигадати тебе» - Марина Круть презентувала нову пісну.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую