ye-logo.v1.2

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому закриватимуть концертом і вогняним шоу

Культура 3547
Новорічно-різдвяні святкування добігають кінця
Новорічно-різдвяні святкування добігають кінця. Фото: ілюстративне з архіву

Відбудеться завершальне свято на сцені Різдвяного ярмарку.

Вже за кілька днів святкове містечко у центрі Хмельницького припинить свою роботу. У середу, 19 січня, його урочисто закриватимуть. Для цього підготували насичену мистецьку програму. Як розповів сайту «Є» начальник міського управління культури і туризму Артем Ромасюков, загалом покажуть два десятки номерів.

«Буде концертна програма, підготовлена всіма закладами культури, дитячими колективами. Ми з 14 січня, зі Щедрого вечора, який не відбувся через погодні умови, переносимо фаєр-шоу на завершення цього заходу», - говорить він.

Розпочнеться усе о 16-ій годині. В цю пору відбуватимуться майстер-класи з народного танцю, які готували на Щедрий вечір. Основна частина програми стартує о 18-ій годині.

Додамо, Різдвяний ярмарок цієї зими діяв понад півтора місяці. Засвітили вогні новорічної ялинки у Хмельницькому ще третього грудня. Урочистого відкриття святкового містечка не було через карантинні обмеження. Однак більша частина традиційних гулянь все ж відбулася. Андріївські вечорниці, 13 грудня, завершилися освідченням на сцені Різдвяного ярмарку. На свято Миколая вранці на території новорічного містечка організували костюмований благодійний забіг. Ввечері перед хмельничанами виступили «Пацики з Франека», а в новорічну ніч там влаштували святкову дискотеку. Вже другого січня, на Різдвяному ярмарку знову бігали костюмовані персонажі, а восьмого січня центром міста пройшов традиційний Парад вертепів.

До теми: Тиждень у Хмельницькому - свято Водохреще, закриття Різдвяного ярмарку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую