ye-logo.v1.2

Роботи хмельницької студентки прикрасили сторінки міжнародних журналів

Культура 2057
Майбутня дизайнерка нині навчається на третьому курсі
Майбутня дизайнерка нині навчається на третьому курсі. Фото: khnu.km.ua

У своїх доробках дівчина розповідає про війну в Україні.

На сторінках низки міжнародних глянцевих журналів опублікували патріотичні роботи студентки Хмельницького національного університету Оксани Коріньовської. Крім того, її роботи зображають на плакатах, з якими люди виходять на мітинги в підтримку України. Про це повідомили в освітньому закладі.

«Оксана – надзвичайно креативна та активна студентка. Закінчивши додатково курси створення віртуального одягу в програмі CLO 3D, вона застосовує отримані навички. Оксана експериментує в цій програмі з різними формами одягу, матеріалами, аватарками. Зокрема, використовує програму для виконання завдань з різних дисциплін дизайнерського спрямування та в творчих проєктах», - йдеться у повідомленні.

З початком війни Оксана відображала своє бачення подій у творчих роботах і викладала їх на своїх сторінках в Instagram та Behance. Ці дописи привернули увагу аудиторії, й невдовзі були використані на сторінках журналів Marie Claire, L`Officiel, VOGUE і на мітингу на підтримку України в Греції.

Крім того, дизайн рожевої панамки, який розробила Оксана, виставили на міжнародному маркетплейсі цифрового одягу DRESSX. Як зазначають у ХНУ, виручені кошти будуть направлені в фонди на підтримку нашої країни.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую