ye-logo.v1.2

Конкурсант із Хмельницького – на світовому конкурсі краси

Культура 4147
Олександр Садовий.
Олександр Садовий.. Фото: з архіву

Олександр Садовий, який минулого року здобув звання «Містер Хмельницький», невдовзі стане учасником одного з найпрестижніших конкурсів краси.

«Відеоролик з моїми фото та фрагментами відеозйомок, який демонструвався на конкурсі «Містер Всесвіт Модель», привернув увагу голови національних організаційних комітетів ряду престижних конкурсів краси Ашота Хачатряна, – розповідає Олександр. – Він запропонував мені взяти участь у конкурсі “Best Model Of The World”, який відбудеться у Болгарії з 23 по 30 липня». Від однієї країни на конкурсі може бути один представник. А оскільки Україну офіційно представлятиме киянин, то наш земляк братиме участь, як представник Автономної Республіки Крим. Близько півтори сотні юнаків та стільки ж дівчат змагатимуться за титул кращої моделі світу. «Упродовж тижня ми будемо займатися з кращими режисерами-постановниками, балетмейстерами, щоб гідно виступити на гала-концерті 30 липня», – продовжує Олександр. Зараз хлопець посилено готується до цього випробування: ходить до тренажерної зали, працює над дефіле та вивчає англійську мову, адже одним із завдань майбутнього конкурсу буде представлення учасником себе та своєї країни англійською.
Конкурс «Best Model Of The World 2011» проводиться за підтримки президента Болгарії. Переможець отримує право протягом року їздити на різноманітні конкурси краси у складі журі та контракт із зарубіжними модельними агенціями. Подейкують, що серед спеціально запрошених гостей та членів журі конкурсу буде Наомі Кемпбел, яка свого часу була його учасницею.
Оксана ПАЛЯНИЦЯ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую