ye-logo.v1.2

Цирк на льоду розважає хмельничан

Культура 4273
Фото: Хмельницький міський відділ ДРАЦС

Не зважаючи на літню спеку київський цирк-шапіто «Корона» зі своєю унікальною шоу-програмою на ковзанах завітав до Хмельницького.

Шатро артисти розмістили неподалік міського пляжу. Тож до 31 липня жонглери, фокусники, акробати, повітряні гімнасти, клоуни і навіть дресировані ведмеді залюбки розважають тут дітей та дорослих.
Ми завітали до цирку недільного вечора. Бажаючих пірнути у вир див і фокусів, не зважаючи навіть на недешеву ціну квитків (від 40 до 100 гривень), виявилося чимало. «А чому немає жирафів на ковзанах?» – допитується у батьків трирічна дівчинка під час антракту. «Та тут не тільки жирафів, а навіть льоду немає», – знизує плечима тато.
Проте, поспішати з висновками після першого акту, виявляється, зарано. Адже програма складається з двох частин: у першій – класичні циркові номери, у другій – шоу на льоду. І не варто хвилюватися, що буде холодно, запевняють циркачі. Адже лід – не звичайний, а пластиковий. «Майже рік ми готувалися до цих гастролей, – розповідає директор цирку «Корона» Сергій Кабаков, – перетворюючи артистів цирку на фігуристів, розробляючи шоу з лазерними променями та спецефектами. Маємо задум – поставити на ковзани ведмедів. Тварини також мають брати участь у виставах. А поки що розважаємо хмельничан і, збираємося на гастролі до Бразилії».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую