ye-logo.v1.2

ТІК, Tayanna, Фіолет, Асафатов, Сергій Лазановський, Kozak System: нова підбірка української музики

Культура 2861
Нова підбірка української музики
Нова підбірка української музики. Фото: ілюстративне kanaldom.tv

Пісня з назвою "Кацапи" стала найпопулярнішою з нових композицій цього тижня

Українські виконавці продовжують створювати жартівливі композиції, які стосуються мешканців країни-агресора.

Одним з популярних музичних відео цього тижня в українському сегменті Youtube стала пісня гурту “Тік” під назвою “Кацапи”.

“Насправді у цій одній-єдиній фразі: «Кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!» — вся суть війни рф проти України. Вдертись на чужу землю та ще й розказувати, хто що і як має робити?! Нонсенс, який не розуміє весь цивілізований світ”, - йдеться в описі до нової пісні гурту “Тік.

«Кацапи» — перший трек, де «ТІК» дозволив собі нецензурні слова.

“Все, що чинять москалі, не вкладається у голові жодної адекватної людини на цій планеті, тому так і співаємо, без жодних прикрас і пом’якшень. Це ті єдині слова, які можна адресувати окупантам”, — відзначає фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат 7 липня у Facebook захопився новою піснею українського гурту ТІК, розмістивши її фрагмент.

"Подзвонив Бронюку і попросив щось подібне записати для Повітряних сил. Казав, подумає. Мабуть, є ідеї. Дякую, Вікторе, за гідний патріотичний контент. ІІ без матюків тут ніяк. Разом – до перемоги", - написав Ішнат, повідомляє видання gordonua.com.

До трендових пісень цього тижня потрапив новий трек музиканта Максима Орехова (Orexov Mk). Пісня має назву “Вибач”.

Виконавець намагається зайняти нішу “пацанського репу” на фоні відмови українців від російськомовної музики.

Раніше сайт “Є” відмічав його попередню пісню “Недовіра” та трек “Лоре Піана”.

Також до популярних відео на Youtube цього тижня потрапила спільна пісня Нікіти Кісельова та співачки Tayanna (Тетяна Решетняк). Композиція має назву “Два ліхтарі”.

«Два ліхтарі» — історія двох людей, які обпеклись у коханні і намагаються зрозуміти, чи почуття ще живі”, - йдеться в описі до відео.

Гурт Kozak System представив пісню “Українське сонце”.

“Коли зійде українське сонце, росія провалиться в темну безодню. Так приблизно колись сказав Джохар Дудаєв - воїн світла, борець за незалежність Чечні від російської імперії. Цей час настав. І хоча росія ще в конвульсіях, українське сонце вже зійшло. Ми вистояли найважчі дні війни. Ми переламали хребта російській армії. Ми запалили вогонь перемоги над злом. Ми народжуємось, росія вмирає. Я знаю, що настане момент, коли з усіх гучномовців країни замість тривожних сирен зазвучить гімн України. І цей час наближається. Триматися і навалювати”, - так прокоментував нову пісню соліст гурту Іван Леньо.

Потрапила до популярних музичних відео цього тижня і нова пісня Олени Омаргалієвої “Пригорни”.

“Це пісня про непорушний зв’язок між двома душами та їх непохитну внутрішню тягу одне до одного. «Тебе я буду лікувати, загою всі рани» – ці рядки пісні я написала для свого коханого. Разом ми усе пройдемо”, - відзначила Alena Omargalieva.

Харківський гурт Kavabanga & Depo & Kolibri цього року випустив вже дві успішних пісні. Так, композиція “Sometimes” лише на Youtube зібрала понад мільйон переглядів, а пісня “Квітень” - 760 тисяч переглядів.



І ось цього тижня до рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam потрапила нова пісня - Memories.

Гурт “Фіолет” презентував літню пісню “Полунична”.


«Ще одне літо війни і наша «Полунична», як нагадування, що ми тут для любові - до своїх людей, рідної землі, крихкості щоденного життя. «Полунична» - це дитинство, юність і пам’ять про речі та людей, які назавжди лишилися в минулому. Це сьогоднішнє, в якому ми тримаємося за найближчих і власну віру в завтра. Я норм, як мантра наших розхристаних часів», - зазначив Сергй “Колос” Мартинюк.

Enleo — псевдонім 20-річного Нікіти Леонтьева з Маріуполя, біографію якого “Сайт “Є” згадував раніше, коли хлопець випустив українську версію пісні “Another love” Тома Оделла.

Цього тижня хлопець презентував пісню “Вальс під вибухи”.


“Пісня «Вальс під вибухи» розповідає трагічну, але водночас дуже романтичну історію кохання пари, що замість того, аби ховатись вирішують танцювати вальс, попри вибухи на вулиці. Ця пісня дуже важлива для мене, бо не є загальноприйнятим «форматним» треком. Це крик душі, і я сподіваюсь, що ви відчуєте його”, - підкреслює співак.

Співак Олександр Тесленко, який восени заспівав з Лесею Нікітюк, представив нову пісню “Твої очі”.



“Мені ти приснилась давно, увійшла ти у думи мої. Я море люблю, бо воно нагадує очі твої. Розкрив я до сонця вікно й дивлюсь крізь проміння”, - такими строкам и описав Teslenko свою нову пісню.

Учасник гурту Kalush Orchestra Килиммен, який нещодавно розпочав сольну кар’єру, презентував свій другий трек “Ти моє місце під сонцем”.


Раніше сайт “Є” писав про його трек “За стежки”, кліп на який він зняв у потязі.

Переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановський презентував пісню “Будз”.


“Будз - це не просто карпатський сир. В нашій пісні «Будз» поєднано колорит гір та енергію сучасної української музики. А ще ми хотіли показати красу України та нашого рідного регіону через красу українських дівчат. Насолодитись цим треком зможуть справжні гурмани”, - зазначив співак.

Фіналіст талант-шоу “Голос країни” 10 сезону Сергій Асафатов цього тижня представив пісню “Наодинці” про самотність.


“Всі наші серця розбивалися колись,
Не сумують лише затим, чого не пом’ятають.
Буває часом нам, всім недобре буває нам,
Та найгірше лишитися наодинці, в чотирьох стінах з власними думками”, - співає Asafatov.

Співачка Stasya презентувала кліп на пісню «OY YA».


“Це пісня, в якій я закликаю кожного не здаватись, іти до своїх цілей та мрій, не дивлячись на життєві перепони та на підлість людей, які можуть збивати вас з правильного шляху. Боріться за краще майбутнє та впевнено крокуйте до успішного щасливого життя”, - йдеться в описі під відео.

Рок-гурт Sexnesc презентував трек “Червень”.


Як запевняють музиканти, пісня присвячена святу Івана Купала і, як кажуть музиканти, пронизана червоним полумям, через яке ти неодмінно перестрибнеш, прямо в ранкову річку.

Співачка та модель Natisa Gogol презентує пісню «Вітер надії».


Це лірична балада з акцентом на пронизливому жіночому вокалі, в якій поп-музика переплітається з живим оркестром – скрипками, контрабасом, ударними та гітарними рифами.

Автором та композитором синглу стала сама співачка.

“Центральним образом пісні є образ вітру, що є символом надії, щасливого майбутнього без війни, а сповненого кохання. «Пісня була написана в найважчий момент мого життя, коли я відчувала повне спустошення, коли все, що мені було дорого і важливо, довелося залишити. Я зрозуміла, що в цей момент усіх нас може врятувати тільки надія та віра», – ділиться Natisa.

“Захищати” - нова робота проєкту Мюсли UA. Саме цей проект зробив трек “VOVA їBash їх Blyad'”, який став одним з найпопулярніших в Україні з початку повномасштабного вторгнення.



Нова композиція - це нарізка з виступу президента України Володимира Зеленського.

І наостанок. Співак та блогер Tumazar презентував англомовний трек “July”.


“Кохання схоже на стрибок з парашута. Воно може водночас піднести нас до небес та вмить розбити об жорстоку реальність. JULY — це трек про тих, хто ризикнув закохатися без огляду спекотним літом, хто готовий забути про страх невдач та стрибнути в невідомість. Головне — не забути вчасно відкрити парашют…”, - написав виконавець в описі під відео.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую