ye-logo.v1.2

Фотоконкурс «Хмельницький крізь об’єктив» завершився

Культура 3566
Фото: автора

Переможців визначили, нагородили, а роботи показали загалу

21 вересня у музеї фотомистецтв відкрилася виставка робіт-учасниць конкурсу присвяченому Дню міста «Хмельницький крізь об’єктив». На ній представлено 64 роботи 13 фотографів міста. Міський голова Сергій Мельник, відмітив, що «напрямок фотомистецтва розвивається і кількість хмельничан, які входять у спілку фотохудожників, зростає».
Перші місця посіли насправді гідні фотографи серед який, диплом «Приз міського голови» за високу майстерність у фотомистецтві нагороджений Микола Шафінський. Він зазначив, що приємно, коли намагання фотографів показати миті із життя міста гідно оцінюють. Адже для того, щоб спіймати перші сонячні промені доводиться прокидатися до сходу сонця, або ж всю ніч блукати вулицями міста заради кількох вдалих кадрів. Найкращим у номінації «Хмельницький фоторепортер» став Олександр Савенко, а першість у номінації «Хмельницькому – 580» здобув Сергій Зисько. У номінації «Погляд фотографа» переміг Віктор Федотов, представник «ІНШОЇ СТУДІЇ», фотографи якої дарують хмельничанам більшість обкладинок журналу «Проскурівський телеграф». Від усього колективу вітаємо «нашого» фотографа. Так тримати!
Протягом місяця відвідувачі фотовиставки мають змогу голосувати за ту роботу, яка найбільше сподобалася. Для цього потрібно опустити свій відгук у спеціальну скриньку, яка розміщена у виставковій залі. Під час закриття фотовиставки буде оголошено переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій».
Роботи можна переглянути протягом місяця у музеї фотомистецтва, що на Проскурівській (навпроти пам’ятника «Ангел скорботи»)

Коментарі:

Serhio 24.09.2011 22:24

А зачем редакция пихает скрытую рекламу (ссылки)? Заказные материалы?? Статья проплачена???

Alla 24.09.2011 12:52

Шановний Муля, фото переможців - це власність організаторів конкурсу. Але дякую за ідею: спробую домовитися івсе ж таки розмістити роботи на нашому сайті у розділі "Мультимедіа". Все для вас, наші любі читачі))

Муля 23.09.2011 21:19

Алла, а де можна переглянути фото переможців, крім музею? Ви би не могли їх виставити у себе, на сайті в галереї? Думаю багатьом буде цікаво помилуватися. Я старий, ходити по місту не можу, а Фаїна моя взагалі з району рідко приїздить.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую