ye-logo.v1.2

Парад казкових героїв у музично-драматично театрі

Культура 3028

Бабуся Шапокляк, Снігова Баба і Баба Яга, поштар Пєчкін з відомого мультика «Троє з Простоквашино», Дід Мороз із Снігуронькою та багато інших улюблених з дитинства персонажів чекатимуть дітей і дорослих на прем’єрі новорічної інтермедії «Ярмарок принцес».

Про це під час прес-конференції заявили режисери новорічних вистав. Дипломна робота Марини Семенюк не дозволить святкувати рік Дракона пасивно. «Разом із дітками бігатимуть, стрибатимуть і танцюватимуть навколо ялинки не лише батьки, але й дідусі й бабусі, – запевняє режисерка, – на місці всидіти не вдасться нікому. Після двадцятихвилинного розігріву казковий Принц запросить усіх на виставу. Кого він покличе заміж: Принцесу чи бабусю Шапокляк, залежатиме лише від маленьких глядачів».
Багато сюрпризів для малечі має і режисер Володимир Веляник. «Принцеса без горошини» за п’єсою Євгена Тищука, стверджує пан Веляник, буде цікавою всім. «У казці багато молодих акторів, – розповідає режисер, – це вперше за останні 19 років наші лави поповнилися молодими талантами. Під час репетицій ми всі лежали покотом від того, що вони виробляли на сцені».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую