ye-logo.v1.2

Відомий скульптор подарував дві роботи Хмельницькому

Культура 2416

Виставка творчих робіт члена Національної спілки художників України Олексія Леонова «За покликом серця» триває в Хмельницькому ще з кінця вересня минулого року.

Днями автор робіт знову завітав на Поділля. У виставковій залі ПП «Баварія Захід», де експонуються роботи митця, відбулася його зустріч з журналістами та шанувальниками, а пізніше скульптор завітав до учнів школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
Спілкуючись з хмельничанами, Олексій Леонов зазначив, що був приємно вражений увагою з боку перших осіб міста, які знайшли час, аби завітати на відкриття його виставки. «Будь-яка виставка є культурним явищем, яке дає можливість підвищити свій духовний рівень. І дуже приємно, що місцева влада не оминула увагою цю важливу для мене подію», – мовив він.
Дві свої роботи – «На вершинах. М.К.Реріх» і «Матір Всесвіту» – скульптор передав Подільському культурно-просвітницькому центру ім. М.Реріха. Передача останньої стала сюрпризом для президента Центру Станіслава Крука. Крім того митець планує в майбутньому надати 35 своїх робіт для експонування протягом п'яти років на постійно діючих виставках, що відбуватимуться у Хмельницькому.
Експозицію «За покликом серця» хмельничани зможуть відвідати до кінця лютого. З нашого міста вона переїде до сусідніх Чернівців. У найближчих творчих планах автора – виставки в Одесі, Маріуполі, Сімферополі, Росії та Казахстані, а також робота над портретами Ньютона, Емерсона і пам'ятником Л.Гумільову.
Оксана ПАЛЯНИЦЯ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую