ye-logo.v1.2

В Хмельницькому відбувся перший Віденський бал

Культура 2832

Перший Віденський бал проходив у паркетній залі міського Палацу творчості дітей та юнацтва.

 Ініціатором відродження традиції стало міське учнівське самоврядування “Нова генерація міста”. Також ідею проведення першого віденського балу в місті підтримало управління освіти Хмельницької міської ради, міський будинок культури, ХМГО “Руський центр”, клубне об’єднання з організації дозвілля учнівської та студентської молоді “Простір”. 
Активну участь в організації та проведенні розважального заходу взяли члени учнівського та студентського самоврядування, громадські організації міста. Учасниками балу стали учні навчальних закладів, які професійно не займалися танцями, але дуже хотіли поринути у незабутню атмосферу балу. Старшокласникам було запропоновано пройти відбір у дебютанти першого загальноміського балу. Під керівництвом головного балетмейстера балу Дмитра Баранцова протягом місяця юнаки та дівчата розучували бальні танці та опановували основи аристократичного етикету.
Зусилля не були марними і під час балу в танці кружляло 25 танцювальних пар. В залі можна було побачити панянок у вишуканих сукнях та галантних кавалерів у фраках. Танцювальна програма вирізнялась насиченістю та різноманітністю. Окрім віденського вальсу, на паркеті танцювали полонез та навіть польку.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую