ye-logo.v1.2

«Табулу Расу» подарував на свої іменини клуб «Матадор»

Культура 2657
Фото: Ігоря ХУТОРЯНЦЯ

Другого березня наше місто відвідав з концертом гурт «Табула Раса». На диво, вхід був вільним

Такий подарунок відвідувачам на честь свого дня народження зробив family club «Матадор», в якому, власне, й відбувався концерт.

Незважаючи на не зовсім весняну погоду, відвідати концерт легендарного гурту (всеукраїнську популярність гурт здобув ще в далекому 1997-му році) прийшли близько двох сотень прихильників гурту. Для такого невеличкого клубу, як «Матадор» це був ,фактично, аншлаг. В залі можна було зустріти навіть гостей з інших міст, зокрема Вінниці, які приїхали спеціально на концерт улюбленого гурту.

Треба віддати належне музикантам – на сцену вони вийшли, як і зазначено в афіші, рівно о 21:00 і вже за хвилину почали грати. Фронтмен і вокаліст колективу Олег Лапоногов між піснями намагався не говорити зайвого, не заважаючи відвідувачам насолодитись живим виконанням улюблених композицій.

Цього вечора звучали як зовсім нові й нікому невідомі пісні («Осень», «Хоу-хоу!»), так і старі, перевірені часом, хіти («Утренний белый луч», «Игра в кубики», «Рандеву на Бетельгейзе»). Звісно, без хітів 2000-х також не обійшлося – пісню «Восток» в залі підспівували найбільше. Воно й не дивно – серед відвідувачів цього вечора переважала молодь.

Відверто повеселив публіку ліричний відступ перед виконанням пісні «Алтай». Олег Лапоногов зізнався: «Эту песню я написал в шестом класе, после просмотра фильма «Четире танкиста и собака». С тех пор, кстати, Янек – мой любимий персонаж».

А от під час виконання пісні «Море в яблоках» в клубі погасло світло. Зовсім. І, незважаючи на запевнення організаторів, що за 10 хвилин все відновиться, це був кінець концерту. Олег Лапоногов потупцювавши на сцені кілька, хвилин пішов у гримерку, а глядачі під сценою отримали унікальну можливість поспілкуватись з музикантами гурту.

Особисто мені було приємно перекинутись парою фраз з ударником Едуардом Коссе, який грає в «Табулі Расі» з моменту її створення. Серед іншого Едуард повідомив, що вже записаний, зведений і чекає свого часу новий альбом гурту, який побачить світ орієнтовно восени цього року. Також музикант зауважив, що це другий концерт гурту в Хмельницькому, і вдруге посеред концерту гасне світло.


Автор Руслан РУДОМСЬКИЙ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую