ye-logo.v1.2

У Німеччині проанонсували три фестивалі, що проходитимуть у Кам’янці-Подільському

Культура 2655

Кам’янецька делегація повернулася з міжнародної туристичної виставки ІТВ-2012, що відбувалася з 7 по 11 березня в Берліні

Очолювала делегацію директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема, повідомляє novini.net.ua.
Під час брифінгу для ЗМІ Альона Леонідівна поділилася своїми враженнями про виставку та очікуваннями щодо розвитку нашого туристичного ринку.
Червоною ниткою крізь її виступ проходила думка про те, що найбільшим позитивом цього заходу стала презентація Кам’янця на міжнародному рівні. «Приємно, що нами цікавилися, ми постійно мали діалог. Це найголовніше», – сказала директор департаменту.
До речі, було відзначено, що взаєморозуміння було легше знайти з європейцями, ніж з росіянами, які чомусь не хотіли йти на контакт.
Ми були представлені як єдиний туристичнй кластер з Чернівцями та Хотином. Кожне місто готувало свою рекламну продукцію.
У буклеті про Кам’янець викладена загальна інформація про наше місто, про рекреаційні можливості Дністровського каньйону та найцікавіші інвестиційні пропозиції. Також тут є відомості про так звані сім чудес Кам’янця, про готелі та майбутні фестивалі.
Влада вирішила зробити акцент на трьох заходах, які будуть проводитися у 2012 році. Пощастило бути «пропіареним» на міжнародному рівні таким фестивалям: «Руська брама», «Острів семи скарбів» та «Республіка». Останній увійшов і до всеукраїнського календаря фестів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую