ye-logo.v1.2

«Домашній телеком» дарує WI-FI роутери

2408

«Домашний телеком» розширює можливості спілкування для своїх нових та вже існуючих абонентів. Геть кабель – оператор даруєт WI-FI роутер

 «Домашний телеком», роздрібний напрям національного оператора зв`язку «Датагруп», презентує старт з 1 квітня 2013 року всеукраїнської акції «WI-FI роутер у подарунок». Акція відбувається у всіх містах, де присутній оператор, і поширюється на нових абонентів. Абонентам для участі в акції необхідно підключитися до мережі «Домашнього телекома», обрати один із запропонованих тарифних пакетів з абонплатою 75, 95 або 125 грн/міс. і внести передплату за 4, 3 або 2 місяці відповідно.
Вартість WI-FI роутера при цьому складатиме 1 копійку.

Оформити заявку на підключення можна будь-яким зручним способом: за телефоном 0-800-21-0000, в офісі у своєму місті або на сайті www.domtele.com.

Усі тарифи вказані в гривнях, з урахуванням ПДВ.

 

«Домашній телеком» - роздрібний напрям національного телекомунікаційного оператора «Датагруп». Входить до ТОП-5 ключових гравців ринку роздрібного ШСД. Обслуговує 276,7 тис роздрібних абонентів (170 тис – ШПД; 106,7 тис – телефонія) в 48 містах України.

 

«Датагруп» - національний телекомунікаційний оператор. Є лідером на ринку в трьох сегментах з четирьох: передача даних (39%), міжоператорський сегмент (23%), супутниковий зв`язок (80%). Компанія володіє власною DWDM мережею загальною протяжністю 17 тис. км, міжнародними переходами на Польщу, Словакію, Угорщину, Росію, Німеччину. Сукупна ємність міжнародних каналів передачі даних 800 Гбіт/с. «Датагруп» завершує будівництво трансконтинентальної магістралі Європа-Азія загальною протяжністю 7700 км.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую