ye-logo.v1.2

Євромайдан: чому ми вийшли на Майдан?

Євромайдан 3590
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

Багатолюдні мітинги зазвичай рахують сотнями, тисячами і навіть мільйонами, але кожна людина, кожен, хто вийшов, – це окрема доля, окрема думка і окрема позиція.

Як ми уже повідомляли, на підтримку сьогоднішнього столичного мітингу «Марш мільйонів» у Хмельницькому, за даними різних джерел, зібралося від півтори до двох тисяч людей.
Чому хмельничани сьогодні (і у всі дні проведення Майдану), вийходять на мітинги?
Фотограф Костянтин Жданов:
«Я прийшов з донькою, щоб в неї було нормальне майбутнє, щоб вона запам’ятала і знала, що має право голосу, має право вирішувати свою долю і своє майбутнє».
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Мати Галина Міхняк:
«Ми вийшли, бо хочемо, щоб наша країна була насправді незалежною, демократичною, самостійною та європейською країною. Хочемо жити в такій країні, де б відстоювали інтереси кожної людини, а не лише тих, що «вверху сидять». А вийшли всі, з дітьми, щоб вся сім’я жила щасливо».

 

 

 

 

 

Хореограф Сергій Костецький:
«Прошу передати дослівно: На Майдані я побачив єдність. Нас має побачити не тільки влада, а ще й Європа. Настрій дуже сильний. Закликаю брати всіх «за шкірки» і на Майдан!».

 

 

 

 

 

 

 

 

Львів’янин Андрій Стадницький (на фото - посередині, з прапорцем):
«У Хмельницькому я проживаю лише з березня цього року, працюю тут в одному із навчальних закладів. На Євромайдані одразу ж відчув енергетику людей, які прагнуть чогось нового, змін у житті... Це трохи нагадує мені революцію у 2004 році, там теж були різні сподівання людей, які, на жаль, не здійснилися. Та я сподіваюся, що євроінтеграційні процеси нас не розчарують. До того ж, якщо у нас такі привітні люди! Від першого дня Майданів, видно, що люди щирі, готові мирно відстоювати свої права. Спілкуючись за чаєм, яким пригощають на Майдані, я розумію: ось воно - щастя! І не треба для цього багато, вистачить лише простих людських якостей: любові, доброти, підтримки та розуміння».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую