ye-logo.v1.2

Матері з дітьми вийшли на захист репресованих євромайданівців

Євромайдан 2247

Ангел Скорботи об'єднав хмельницьких матерів, які висловили протест проти політичних репресій в Україні.

 Суботнього ранку тут не було чути закликів до повалення влади та перевиборів. Мета інша — захист.
«В організації флешмобу нам допомогли громадські активісти Євромайдану, проте ми не агітуємо за партії. Ідею підказали кияни. У цьому заході глибокий символізм, адже у нас є Ангел Скорботи — пам'ятник жертвам комуністичних репресій. Ми шануємо репресованих і хотіли, аби наша акція відповідала місцю проведення. Цим флешмобом демонструємо, що ми проти репресій щодо учасників Євромайдану», - пояснює організатор флешмобу Ольга Ковалевська.
Матері із дітьми уквітчали кущі позаду монумента маленькими паперовими ангелами та блакитно-жовтими стрічками, а також прочитали молитву за Україну.
«Вся наша сім'я ходить на хмельницький Євромайдан, там і побачили листівку з анонсом флешмобу. Я підтримую ініціативу Євромайдану і вважаю, що ця акція надзвичайно символічна, адже ми знаходимося біля пам'ятника репресованим. Щось подібне відбувається в Україні сьогодні», - ділиться хмельничанка Юлія Сингалевич.
Завершився флешмоб гімном України, проте матері із дітьми ще тривалий час залишалися біля Ангела Скорботи. Обговорити є що, адже чимало синів та доньок наразі відстоюють свої погляди на Євромайдані у Києві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую