ye-logo.v1.2

Чиновники скаржаться, що на них тиснуть мітингувальники

Євромайдан 2760
Фото: автора

Перший зам губернатора Хмельниччини готовий захищати їх за принципом: агресія на агресію.

«Прості громадяни зазнають тиску, погроз та переслідування виключно через їх політичну належніть, або місце роботи», - заявив на брифінгу перший заступник голови Хмельницької ОДА Вадим Гаврішко, повідомляє газета «Всім».
За словами Вадима Дмитровича, влада області повністю підтримує право кожного на мирне волевиявленння своїх внутрішніх поглядів. Але переслідування людей тільки тому, що вони не розділяють поглядів мітингувальників – є протиправним. Вадим Гаврішко запевнив, що влада візьме під захист кожного, «хто страждає від таких протиправних дій, не залежно від їхніх політичних поглядів та переконань».
За словами чиновника, від переслідувань страждають і партійці , і ті, хто займає державні посади в будь-яких органах влади, незалежно від їх партійності. Скаржаться ніби-то чиновники як з області так і з районів.
На запитання кореспондента, яким чином перший зам губернатора будезахищати тих, хто звернеться до влади, Вадим Гаврішко відповів: «Всіма засобами. В першу чергу, звісно, законом… Побачите».
Побачити його захист в дії мали можливість хлопці, які блокували вхід до приміщення Хмельницької обласної державної адміністрації в понеділок зранку.
Тоді мітингувальники, за рішенням Народної ради, яке було прийнято в неділю на Майдані, не впускали затупників губернатора Лілію Бернадську та Вадима Гаврішка на роботу. Тоді чиновник почав кричати на «майданівську» охорону.
Вчора ж на брифінгу Вадим Дмитрович заявив, що «Якщо при мені хтось зачепить жінку, будь-якого віку, то я не просто вступлюся, я… Краще б не пробували. Агресія на агресію».
До речі, інформація про те, що Вадим Гаврішко буде о 18.30 проводити брифінг стала відома за хвилин 20 до його початку.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую