ye-logo.v1.2

На затриманих мітингувальників пожалівся Вадим Гаврішко

Євромайдан 3216
Фото: adm.km.ua

Проти майданівці відкрили адміністративне провадження. Також вони проходять свідками у кримінальному проваджені щодо захоплення облдержадміністрації.

«До міського відділу міліції надійшла заява від першого заступника обласної державної адміністрації про те, що невідомі особи у масках блокують виїзд з території адміністрації, чим перешкоджають її роботі. У результаті реагування на повідомлення до Хмельницького міського відділу міліції було доставлено шестеро чоловіків, у яких вилучили маски, шолом, відрізок металевої труби та кілька дерев’яних палиць у вигляді кийків», - повідомляє прес-служба обласного управління міліції

«На всіх склали адмінпротоколи. Нікого не били і не матюкали. У кожного є адвокат. Буде суд. Хто нас затримав невідомо. Вони були у чорних масках, штанах та куртках без розпізнавальних знаків», - розповів один із затриманих Віктор Дереванчук.

«Відносно мого підзахисного склали адмінпротокол. Санкції передбачають до 15 діб позбавлення волі. Вважається, що він був у масці з метою приховати свою особу. Але він був без маски — чоловік просто підійшов до вогнища погрітися і так трапилося. На цьому боротьба не закінчується. Де слухатиметься судова справа повідомлять повісткою. Також затримані проходять свідками по кримінальному провадженню стосовно захоплення адміністрації», - повідомив адвокат Віктора Дереванчука.

Наразі уже усіх затриманих відпущено з Хмельницького міського відділу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую