ye-logo.v1.2

Хмельницький телефон запису у Національну гвардію мовчить

Євромайдан 4951
Фото: wz.lviv.ua

Хмельничани продовжують записуватися у добровольці.

На сьогоднішній день у військовому комісаріаті у добровольці записалися уже понад трьох тисяч хмельничан і кількість охочих захищати Україну постійно збільшується.
“Наразі проводиться часткова мобілізація військовозобов'язаних. Іншими словами, ми доукомплектовуємо військові частини тими, хто потрібен — вибираємо з раніше служивих, потім з добровольців. Уже доукомплектували спецпризначенців близько 300 чоловіками. Зараз вони проходять десятиденні навчання. Коли ж буде оголошена повна мобілізація, тоді викликатимемо усіх і це буде перший дзвоник до того, що починаються військові дії. На черзі ж доукомплектування безпілотників, ракетників та інженерний батальйон”, - розповіли у Хмельницькому об'єднаному міському військовому комісаріаті.
Оголошена мобілізація до Національної гвардії у Хмельницькому поки не проводиться — мобільний телефон 097-881-87-05, який поширило Міністерство внутрішніх справ, для тих, хто хоче записатися до Нацгвардії, мовчить. Проте, як пояснили у військкоматі, комплектуватимуть Національну гвардію також військові комісаріати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую