ye-logo.v1.2

В обласній філармонії прозвучать концерти Бетховена

Афіша 1960
Завтра у філармонії відбудеться вечір музики Бетховена
Завтра у філармонії відбудеться вечір музики Бетховена. Фото: oblfilarmonia.com/

Разом з хмельницькими артистами на сцені виступлять львівські піаністи.

До 245-річчя від дня народження Людвіга ван Бетховена усіх шанувальників високого мистецтва запрошують завтра у хмельницьку філармонію на концерт. Спільно з Академічним симфонічним оркестром під керівництвом Тараса Мартиника концертну програму подарують львівські піаністи: лауреат міжнародних конкурсів Мирослав Драган та заслужена артистка України Оксана Рапіта.

“Дивовижний світ бетховенської музики у цей вечір представлений яскравими зразками концертного жанру. Концерт для фортепіано з оркестром № 5 «Імператорський» є одним з вершинних творів композитора. Сповнений героїчного тонусу, потужної енергії та глибокого внутрішнього змісту за значенням він не поступається величним симфонічним творінням Бетховена та якнайкраще відображає особливості творчого світогляду Майстра", - розповідають у філармонії. - Також маємо можливість послухати оригінальну фортепіанну версію його знаменитого Скрипкового концерту”.

У концерті візьмуть участь Академічний симфонічний оркестр під диригуванням Тараса Мартиника разом з солістами заслуженою артисткою України Оксаною Рапітою (фортепіано, Львів), та лауреатом міжнародних конкурсів Мирославом Драганом (фортепіано, Львів)

У програмі: Бетховен. Концерт для фортепіано з оркестром № 5 Es-dur op. 73; Бетховен. Концерт для фортепіано з оркестром D-dur ор. 61а (фортепіанна версія Скрипкового концерту ор. 61).

Концерт відбудеться у четвер, 10 грудня, у Великому залі філармонії. Початок о 18.30. Вартість квитків: 40-50-60 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую