ye-logo.v1.2

У зоні АТО помер колишній боєць "Правого сектора" із Нетішина

Суспільство 4406
Боєць помер від інсульту
Боєць помер від інсульту. Фото: www.netishynrada.gov.ua/

Воїна поховають у Рівненській області.

Сьгодні вночі, 4 серпня, в зоні бойових дій помер від інсульту боєць колишнього 5 Батальйону ДУК "Правий сектор" Віктор Защик. Про це повідомяляє 7-й окремий батальйон ДУК "Правий Сектор» на сторінці у Фейсбуці.

"Віктор Защик (позивний "Шульга") - учасник боїв за Донецький аеропорт та селище Піски Донецької області. До сьогоднішньої ночі захищав Україну в лавах Української Добровольчої Армії (УДА). Родом із Нетішина. Батько двох синів", - йдеться у повідомлені.

"За повідомленням Нетішинського осередку Правого сектору, загинув боєць УДА Віктор Васильович Защик. Жив в місті Нетішин з сім'єю, має двох синів. Старший був разом з батьком на передовій. Вже два роки воюють... " - пише на сторінці у Фейсбуці мер міста Нетішин Олександр Супрунюк.

"Віктор Васильович – член команди «Правого сектору» від грудня 2014-го, пройшов необхідний вишкіл. На сході України постійно перебував на передовій: Піски, Широкіне, Авдіївка… Та тепер йому зосталося «пройти» єдиний шлях (через Нетішин, де мешкала сім’я) – до рідного Межиріча, що на Острожчині. Найдорожча рідня померлого – Катерина Степанівна, дружина; двадцятирічний Олександр, котрий вирушив услід за батьком у зону АТО, та шістнадцятилітній Ілля", - повідомляють на сайті Нетішенської міської ради.

Воїна поховають у Рівненській області.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую