ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть виставку «Переможці» про бійців АТО, які втратили частини тіла під час бойових дій

Афіша 3364
Проект розповідає 18 дивовижних історій
Проект розповідає 18 дивовижних історій . Фото: прес-служби 1+1

Проект направлений на вирішення питань безбар'єрності українських міст, зміну суспільної думки щодо людей з інвалідністю.

 У Хмельницькому цієї суботи, 8 жовтня, розпочинається показ мультимедійного соціального проекту "Переможці".

Як зазначають організатори, "Переможці" – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відеоарт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випускжурналу VIVA! Переможці. Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дійна сході України, але не втратили мужності та сили духу.

"Переможці" також ставлять за мету розвиток сучасного протезування в країні. Гроші, зібрані від продажу благодійного номера VIVA! передаються, зокрема, на навчання українських протезистів. За підтримки партнера проекту, фонду SaveLivesTogether, перша група українських спеціалістів з різних міст вже пройшла навчальний курс на базі реабілітаційно-протезного центру у місті Гамільтон в Канаді. Наразі на навчання організоване Канадсько-Українським Фондом Міжнародної Підтримки формується наступна група лікарів.

Крім того, проект направлений на вирішення питань безбар'єрності українських міст, зміну суспільної думки щодо людей з інвалідністю та створення повноцінних умов їх життя.

Відкриття фотовиставки «Переможці» 8 жовтня о 16 годині у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую